Dodaj do ulubionych

Budowa Carrefour - Ronowicz

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 11:34
Czy to prawda, że w budowanie Carrefoura uczestniczy firma EC Remont, której
prezesem jest Pan Ronowicz??? Jeżeli to prawda to, jest przykładem jak dba
się o swoje własne interesy. Najpierw żona sprzeda miejską działkę bez
przetaegu a teraz maż będzie zarabiał pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: KamienWegielny Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.04, 11:53
      Ja zastanowilbym sie raczej nad sensem robienia z tej inwestycji czegos na
      kształt ogolnomiejskiego dobra wspolnego o charakterze MEGA STRATEGICZNYM, o
      czym swiadczyc moze wmurowanie kamienia wegielnego i przemowa oratora Barana.
      Ciekawe pod co nastepnym razem miasto wsadzi kamien??? U mnie na osiedlu
      wlasnie powstaje nowy sklepik z piwkiem- moze tutaj w ramach wspierania "malej
      przedsiebiorczosci"???
      • Gość: Bip Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 08.07.04, 12:12
        Nie wiem czy ktos zauwazyl ale na wmurowaniu kamienia pojawil sie i wyglosil
        rowniez przemowienie KSIADZ :) Szanując oczywiście wszystkich księży, należy
        sobie zadać pytanie - Po co duchowny na imprezce otwierającej budowę
        HipErMarKeTu ? To będzie dla mieszkańców jakieś nowe święte miejsce ?
        • Gość: AMG Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.04, 17:31
          Pojawił sie ksiądz bo to świetny interes oczywiscie dla ksiedza za takie
          pomachanie kropidłem niezła sumke zgarnął!
    • Gość: Igrek Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.04, 12:14
      Czemu IIIks nie zaprzecza ?! Czyżby to była prawda? Ale to przecież nosi
      znamiona korupcji - ludzie, o co tu chodzi ?!
      • Gość: Bip Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 08.07.04, 12:17
        iiiks'a już dawno wygięło na prawo :)))))) (iiiks - pozdro i bez agresji :) )
        • Gość: IIIks Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zielman.pl 08.07.04, 12:21
          Do Bip-a.Nie przesadzaj z tą agresją z mojej strony.Nigdy też nie pisałem,że
          jestem fanem lewicy,bo nie jestem.Również pozdrawiam,choć pewnie nie raz
          jeszcze powalczymy na tym forum:-)
      • Gość: IIIks Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zielman.pl 08.07.04, 12:18
        Do Igreka.A czemu mam zaprzeczać?Wiele firm zielonogórskich będzie przy tej
        budowie podwykonawcami.Również te związane osobowo i kapitałowo z SLD czy też
        Ordynacką.A ksiądz?Po prostu poświęcił.Nie nakręcaj sam siebie.
        • Gość: Bip Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 08.07.04, 12:19
          Ale jak to - święcić "obcy kapitał" !? :))))))
          • Gość: IIIks Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zielman.pl 08.07.04, 12:22
            Raczej inwestycję.
        • Gość: Igrek Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.04, 12:24
          Patrz "Kuba" - okazuje się, że z tym EC, Carrefourem i Ronowiczami to prawda !
          Ale "IIIks" twierdzi, że to normalka więc dajmy spokój, ponoć wszystko jest w
          porządku - mam tylko nadzieję, że nie wszyscy tak myślą ...
          • Gość: Bip Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 08.07.04, 12:28
            Ja tak nie myślę :)
          • Gość: IIIks Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zielman.pl 08.07.04, 12:34
            Do Igreka.Po pierwsze nie wiem czy to co wrzucił na forum Kuba to prawda,więc
            nie wmawiaj mi tego.Po drugie nie napisałem,że to normalka,więc-patrz po
            pierwsze.I powtórzę-nakręcasz sam siebie.
    • Gość: MAXX Re: Budowa Carrefour - Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.04, 13:57
      Powiazania urzedu miasta z inwestorami budujacymi hipermarkety czy stacje paliw
      to zawsze BAGNO i KORUPCJA niezalaznie od tego czy rzadzi lewica czy prawica( a
      powiazanie EC remont z budowa marketu to najlepszy przyklad ,no bo formalnie
      jako do podwykonawcy nie ma sie co czepiac w koncu to firma meza Bozenki i
      trudno aby przez cala kadencje prezydencka cala firma nic na terenie miasta nie
      robila ,ale SMRODEK kazdy wyczuwa)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka