Gość: krokus IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.02, 00:04 W KLUBIE MUZYCZNYM NOWA STACJA NA SULECHOWSKIEJ POWIESILI WIELKI EKRAN I MOŻNA TAM OGLĄDNĄĆ W SPKOJU I PRZY PIWKU LUB DRINKU WSZYSTKIE MECZE NA EKRANIE 1500 CALI (CAŁA ŚCIANA)!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markon Re: WIELKA PIŁKA NA WIELKIM EKRANIE IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 15:35 gdy się nie pracuje (a ma forse na piwko) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: WIELKA PIŁKA NA WIELKIM EKRANIE 06.06.02, 08:16 Gość portalu: markon napisał(a): > gdy się nie pracuje (a ma forse na piwko) A gdy się pracuje, to jak się oglada. U mnie na mecze Polski włączamy telewizor i kto może ogląda (czyli ma czas, zrobił swoje wczesniej i ma mocne nerwy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: WIELKA PIŁKA NA WIELKIM EKRANIE IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 16:46 ja niestety w pracy nie mogę (oglądać ), liczę na weekend. Ale nie mam żalu o to , że niektórzy ( po wykonaniu obowiązków)mają taką możliwość. Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: WIELKA PIŁKA NA WIELKIM EKRANIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.06.02, 22:30 Ale po południu powtarzają!!!!!!!!!! I ja tam będę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan zmiany w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.02, 14:25 na szczęście ZTP wprowadziła do swojej oferty francuski FT1, gdzie transmitują na żywo chyba wszystkie mecze; w każdym razie ja widziałem wszystkie, które mnie interesowały Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: zmiany w ZTP 10.06.02, 09:48 Czy ta SRACJA z wielkim ekranem jest czynna już od pierwszego meczu na żywo tzn od 8.30? Odpowiedz Link Zgłoś