kludek_zg 25.02.09, 13:55 Szukam sprawdzonego korepetytora z języka niemieckiego. Poziom A2/B1. Możecie kogos polecic? Proszę o krótkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maks.de Re: Korepetycje język niemiecki IP: *.aster.pl 12.05.09, 20:01 chodzilem do jednej dziewczyny - 20zl godzina korep, dobrze tlumaczy,ma duzo materialow i dobrze tlumaczy. napisz,pogadaj- moze akurat. aneta-k82@o2.pl posiadam tez tel. jak cos to moge pozniej podac Odpowiedz Link Zgłoś
pablozg Re: Korepetycje język niemiecki 02.09.09, 10:59 Jak jeszcze szukasz korepetycji, wejdź na stronke Korepetycje http://www.StrefaKorepetycji.pl masz tam naczucieli z niemieckiego i z innych przedmiotów od wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Korepetycje język niemiecki IP: 94.254.164.* 22.10.09, 22:04 Witam, udzielam korepetycji z niemieckiego (zostały mi 3 osoby z poprzedniego roku to swiadczy o zadowoleniu uczniow i ich rodzicow. obecnie studiuje filologie germańską. mój mail aneczkaaniap@wp.pl tel 509051421 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Korepetycje język niemiecki IP: *.netdrive.pl 23.10.09, 17:52 Zapytaj w Vidi korepetycje Odpowiedz Link Zgłoś
natalkakolko Re: Korepetycje język niemiecki 16.05.16, 22:20 Polecam szkołę klubjezykowy.com/ - ja się tam uczyłam:) Zawsze wydawało mi się, że niemiecki to jakaś masakra - wogóle nie wchodził mi do głowy, ale szybko mnie tam naprostowali. Wystarczy dobre podejście i mała grupa, która nie hamuje przed mówieniem ale rozwija :) Odpowiedz Link Zgłoś