Dodaj do ulubionych

Eurocamp 2010

13.07.09, 09:31
Czy ktoś się może orientuje od kiedy można robić rezerwację w Eurocampie na
rok 2010? Niestety w biurze nie byli mi w stanie powiedzieć. Macie
doświadczenia jak było to w latach poprzednich?
Obserwuj wątek
    • an-ex Re: Eurocamp 2010 13.07.09, 22:25
      Nie wiem od kiedy. Ja rezerwowałam na poczatku marca na sierpien i
      juz nie bylo wyboru;-(
      • Gość: Karolina Re: Eurocamp 2010 IP: *.tktelekom.pl 17.07.09, 10:06
        My bylismy z eurocampem w tym roku i tam na miejscu były informacje,
        że do jezeli zarezerwujesz wakacje na przyszły rok do konca lipca to
        obowiązują cię ceny z tego roku. Taka promocja. Informacja była po
        angielsku i nie wiewm czy obowiązuję w naszym kraju.
        • Gość: dora Re: Eurocamp 2010 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 17:27
          Niemcy i pewnie wszyscy inni już rezerwują, ciekawe czemu u nas nie
          można.. eurocamp.de
        • ksenix Re: Eurocamp 2010 26.08.09, 16:04
          Witam
          a gdzie byliście jeśli to nie tajemnica,podzielcie się opiniami,bo na jednym z forów wyczytałam,że z roku na rok są gorsze warunki. Będę debiutować z eurocampem w przyszłym roku i interesuje mnie dosłownie wszystko
    • Gość: GOŚĆ Re: Eurocamp 2010 IP: 85.128.102.* 28.09.09, 21:22
      Najbardziej popularne miejsca (głównie Włochy) już są wszystkie zajęte.
      Byłem ostatnie dwa sezony po przerwie i nie uważam, aby warunki sie pogorszyłysmile
      • Gość: Karolina Re: Eurocamp 2010 IP: *.tktelekom.pl 08.10.09, 13:46
        W jakim terminie nie ma już miejsc? Bo chyba nie od maja do wrzesnia.
    • Gość: wartek eurocamp garden paradiso - zell am see opinia IP: *.206.244.1.jpk.pl 06.10.09, 11:21
      witam, bylem w tym roku na 2 campingach i moze moja opinia komus sie przyda smile
      bylo super smile
      w zell am see domek eurocampu, we wloszech key campu, w eurocampie byla mikrofalowka w keycampie klima - ale to raczej ze wzgledu na lokalizacje bo w austri nie bylaby potrzebna.
      jedyna roznica to w austri drzwi troszke haczyly przy zamykaniu, pozatym oba domki super, pelne wyposazenie, kazde slowo z katalogu okazalo sie prawda smile
      campingi zupelnie rozne. w austri maly basen bardzo fajny, podgrzewany, plytki bo chyba do 1,6 ale wg mnie to zaleta.
      w polsce od 1,5m jest obowiazek obecnosci ratownika, tam widocznie inaczej bo ratownika nie bylo, wiec mozna bylo tam siedziec az do 22, basen ladnie podswietlony, ale podgrzewany chyba tylko do 20.00 (25 stopni)
      we wloszech baseny duze, podgrzewany do 31 stopni, drugi mniejszy dla dzieci, trzeci nie podgrzewany (22 st) ale za to ten niepodgrzewany chyba do 1,7m wiec obowiazkowo ratownik a co za tym idzie basen otwarty tylko od 10 do 18.
      wazna informacja moze byc to ze w garden paradiso w maju i wrzesniu caly taki rejon sportowy jest darmowy, minigolf tenis pingpong trampoliny, wifi, silownia, rowery - wszystko gratis.
      w austri obsluga eurocampu (we wloszech brak) bardzo mila, sprzet sportowy u nich w namiocie, rozne gry i zabawy - free.
      silownia, tenis, basen, sauna wszystko za darmo, tylko wypozyczalnia rowerow platna.
      we wloszech mozna spedzic caly dzien na basenach, za to w austri raczej mozna sie nastawic na gorskie wycieczki ktore sa super.
      w austri jest tanie paliwo, najtaniej tankowalismy za 1.039 euro (poza autostrada)
      we wloszech okolo 1.20-1.25 podobnie jak w niemczech.

wszystkim polecam takie wakacje, wszystko czego sie dowiedzialem przed wyjazdem okazalo sie prawda, zadnego naciagania smile
      i za rok z pewnoscia tez gdzies pojade z eurocampem smile
      • Gość: elared kamping Du verodon Castellane Frnacja IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.09, 20:59
        witam

Ja byłam w tym roku w Du verdon koło Castellane we Francji (Prowansja). Świetny
        kamping, polecam wszystkim. Z kampingu jest ścieżka do miasteczka Castellane -
        pięknego, typowo francuski klimat. Na rynku chyba codziennie targ z różnościami
        - polecam sery kozie w różnych przyprawach -pyszne. Kamping świetnie utrzymany,
        fajne ogródki, dużo zieleni, imperezy wieczorne dla dzieci i dorosłych,
        pilnowana jest cisza nocna o 22,00 - chodzi Pan z latarką i prosi o wejście do
        domków. Duży i fajny plac zabzaw dla dzieci, obok stoły do pink-ponga (dużo
        chyba kilkanaście ). Kamping przylega do jednej części kanionu do verdon z
        rzeczką kamienistą - piękne widoki na góry. Na terenie jest odkryte fitness -
        przyrządy ogólnodostępne do ćwiczeń. Baseny są dwa + brodzik, fajne zjeżdżalnie,
        dzieciaki się ubawiły. Sklepik na miejscu (można tanio kupić do pink-ponga 5
        euro, grill gazowy sprawny i podłączony - skorzystaliśmy ( trzeba koniecznie
        spróbować kiełbasek cienkich - nie wiem z czego ale bardzo pikantne i smaczne).
        Pizza droga - ok. 8-10 euro i dosyć mała. Fajni piloci angielscy - osoby w
        średnim wieku, dobrze zorganizowani i pomocni. Przede wszystko czysto wszędzie.
        Okolica przepiękna - kanion du verdon największy w Europie, żeby go objechać -
        100 km. wycieczka na cały dzień. Do tego trasa slalomem. Pięknie. Chciałabym tam
        wrócić. Polecam!
        • Gość: bywalec Re: kamping Du verodon Castellane Frnacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 18:57
          witam,

mam pytanie o parkowanie na tym kempingu
          W katalogu Eurocampu piszą że nie parkuje się przy domkach.
          Jeśli tak, to czy można podjechać pod domek na czas pakowania się, jak daleko
          jest od domków do parkingu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka