lilka113 09.06.06, 12:02 Jeśli któraś z was jest może z Krakowa albo zna tutejsze kliniki, to poradźcie mi jakąś, proszę, dzięki z góry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila_do_nieba Re: Znacie dobrą klinikę?? 09.06.06, 12:18 polecam Klinika IVF na 29 listopada, dr Jarosław Janeczko. W Krakowie to chyba najlepszy wybór. Mimo to do "grubszych" spraw jak in vitro podchodzę w Warszawie w Novum. Na chwile obecną klinika w Krakowie ma za małe doswiadczenie. Jeśli jednak chodzi o postawienie diagnozy i leczenie, bardzo polecam. Lekarz jest fachowcem, i bardzo sympatycznym człowiekiem. Ceny nie są z kosmosu, wizyta 100zl, usg w trakcie stymulacji 40zl, badanie drożnosci 250zl. Wykonują wszystkie badania - bakterie + hormony na miejscu, ceny jak w laboratorium. Jedyny minus to taki że mimo iż zapisujesz sie na wizyte na konkretna godzinę czekasz czasem nawet 50 minut. Odpowiedz Link
lilka113 Re: Znacie dobrą klinikę?? 09.06.06, 12:29 Dzięki za informacje, a co wiesz o Macierzyństwo? Odpowiedz Link
mila_do_nieba Re: Znacie dobrą klinikę?? 09.06.06, 12:45 W Macierzyństwie właśnie pracował dr Janeczko, jednak ponieważ to on tammiał najwiecej pacjentek to wszystkie za niem odeszły do IVF. Pozostali lekarze mieli po przestudiowaniu wielu forum różne czesto kontrowersyjne i negatywne opinie. No ale mieli też swoich zwolenników. Szukałam kilka miesiecy na kogo sie zdecydować i to właśnie dr Janeczko miał najwięcej pozytywów no i efekty. Jeszcze kolejnym nazwiskiem, które sie pojawia do dr Górecka, przyjmuje na ul. Sebastian. Ona tez jest ok jezeli chodzi o diagnozowanie i leczenie. Jest uczciwa, gdy nie potrafi już pomóc kieruje do iinego lekarza. Słyszalam ze ona tez ma b.dobrą opnieie o Janeczko. Ona jest dobra do stymulacji Clo, zrobienia laparo, bo pracuje tez w Szpitalu MSWiA. Jest dobrym fachowcem. Janeczko oferuje juz wszystko na wyzszym poziomie bo to klinika niepłodnosci. U Goreckiej to normlany gabinet ginekol. Odpowiedz Link
zuzia.777 Re: Znacie dobrą klinikę?? 09.06.06, 12:46 Ja też polecam Klinike IVF dzidzi się jeszcze nie doczekałam ale lekarz super zaleczył mi narazie endometrioze. Kiedyś chodziłam do Macierzyństwa do dr JJ ale jak on się przeprowadził do nowej kliniki ja poszłam razem z nim. Obecnie w Macierzyństwie przyjmuje dr Szlachcic ponoć dobry i przyjmuje chyba też dr Filipowicz - jego stanowczo odradzam mam niemiłe doświadczenia jak robił mi monitoring do inseminacji. Ceny jeśli chodzi o Klinike IVF i Macierzyństwo są podobne w klinice chyba troszke taniej. Odpowiedz Link
mimi282 zuzia.77 19.06.06, 18:42 prosze powiedz mi w jaki sposób leczylaś endometrioze? Odpowiedz Link
zuzia.777 Re: zuzia.77 19.06.06, 19:41 Mi lekarz endometrioze zaleczył chyba normalnie jak inni. Pierwsze usg - podejrzenia endometriozy, następnie laparoskopia - podczas laparoskopi usunięto mi ogniska endo. po laparo brałam ok 6 m-cy danazol i jak narazie prawie 2 lata endo nie powraca. Odpowiedz Link