Dodaj do ulubionych

Znacie dobrą klinikę??

09.06.06, 12:02
Jeśli któraś z was jest może z Krakowa albo zna tutejsze kliniki, to
poradźcie mi jakąś, proszę, dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • mila_do_nieba Re: Znacie dobrą klinikę?? 09.06.06, 12:18
      polecam Klinika IVF na 29 listopada, dr Jarosław Janeczko. W Krakowie to chyba
      najlepszy wybór. Mimo to do "grubszych" spraw jak in vitro podchodzę w
      Warszawie w Novum. Na chwile obecną klinika w Krakowie ma za małe
      doswiadczenie. Jeśli jednak chodzi o postawienie diagnozy i leczenie, bardzo
      polecam. Lekarz jest fachowcem, i bardzo sympatycznym człowiekiem. Ceny nie są
      z kosmosu, wizyta 100zl, usg w trakcie stymulacji 40zl, badanie drożnosci
      250zl. Wykonują wszystkie badania - bakterie + hormony na miejscu, ceny jak w
      laboratorium. Jedyny minus to taki że mimo iż zapisujesz sie na wizyte na
      konkretna godzinę czekasz czasem nawet 50 minut.
      • lilka113 Re: Znacie dobrą klinikę?? 09.06.06, 12:29
        Dzięki za informacje, a co wiesz o Macierzyństwo?
        • mila_do_nieba Re: Znacie dobrą klinikę?? 09.06.06, 12:45
          W Macierzyństwie właśnie pracował dr Janeczko, jednak ponieważ to on tammiał
          najwiecej pacjentek to wszystkie za niem odeszły do IVF. Pozostali lekarze
          mieli po przestudiowaniu wielu forum różne czesto kontrowersyjne i negatywne
          opinie. No ale mieli też swoich zwolenników. Szukałam kilka miesiecy na kogo
          sie zdecydować i to właśnie dr Janeczko miał najwięcej pozytywów no i efekty.
          Jeszcze kolejnym nazwiskiem, które sie pojawia do dr Górecka, przyjmuje na ul.
          Sebastian. Ona tez jest ok jezeli chodzi o diagnozowanie i leczenie. Jest
          uczciwa, gdy nie potrafi już pomóc kieruje do iinego lekarza. Słyszalam ze ona
          tez ma b.dobrą opnieie o Janeczko. Ona jest dobra do stymulacji Clo, zrobienia
          laparo, bo pracuje tez w Szpitalu MSWiA. Jest dobrym fachowcem. Janeczko
          oferuje juz wszystko na wyzszym poziomie bo to klinika niepłodnosci. U
          Goreckiej to normlany gabinet ginekol.
        • zuzia.777 Re: Znacie dobrą klinikę?? 09.06.06, 12:46
          Ja też polecam Klinike IVF dzidzi się jeszcze nie doczekałam ale lekarz super
          zaleczył mi narazie endometrioze. Kiedyś chodziłam do Macierzyństwa do dr JJ
          ale jak on się przeprowadził do nowej kliniki ja poszłam razem z nim. Obecnie w
          Macierzyństwie przyjmuje dr Szlachcic ponoć dobry i przyjmuje chyba też dr
          Filipowicz - jego stanowczo odradzam mam niemiłe doświadczenia jak robił mi
          monitoring do inseminacji. Ceny jeśli chodzi o Klinike IVF i Macierzyństwo są
          podobne w klinice chyba troszke taniej.
          • mimi282 zuzia.77 19.06.06, 18:42
            prosze powiedz mi w jaki sposób leczylaś endometrioze?
            • zuzia.777 Re: zuzia.77 19.06.06, 19:41
              Mi lekarz endometrioze zaleczył chyba normalnie jak inni. Pierwsze usg -
              podejrzenia endometriozy, następnie laparoskopia - podczas laparoskopi usunięto
              mi ogniska endo. po laparo brałam ok 6 m-cy danazol i jak narazie prawie 2 lata
              endo nie powraca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka