Gość: maria IP: 82.139.13.* 08.01.04, 12:19 słyszałam ze plus prowadzi wyprzedaż starszych modeli telefonów na kartę w cenie 61 zł. Gdzie można je dostać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: wyprzedaż IP: 80.51.246.* 08.01.04, 18:54 pewnie w punktach plusa, ale moze nie byc w kazdym wiec lepiej wczesniej poprostu zadzwonic i sie dowiedziec :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: wyprzedaż 08.01.04, 19:03 Wydaje mi się, że jest to wyprzedaż robiona "pod kogoś". Rzeczywiście kilka modeli telefonów jest dostępnych po 61 zł. Ja sam mam ludzi którzy kupiliby tego kilkaset sztuk, bo jak sie wyeksportuje to, odzyska podatek, sprzeda karte uzupelniajaca za 30, karte z numerem oraz telefon to mozna miec samego zarobku ponad sto zlotych na sztuce. Tylko ze te telefony nie sa ogolnie dostepne. Pewnie jakis dyrektorek z polkomtela przycina niezly hajs na handlu ze wschodnimi sasiadami. Tak jak to jest praktykowane we wszystkich sieciach od lat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: wyprzedaż 08.01.04, 23:07 Oczywiście że prowadzi. Powinny byc w dobrych pnkach SIMPLUS. Najelpeij najpier zadzwonić do takiego punktu. Atomowy www.cTime.pl Odpowiedz Link Zgłoś