Dodaj do ulubionych

orange optymalny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 16:38
Czy plus i play coś jeszcze dadzą? Zastanawiam się czy warto czekać na coś
nowego czy jednak orange ma najlepszą ofertę
Obserwuj wątek
    • gelbo Re: orange optymalny 05.03.10, 22:08
      Cała święta trójca ma identyczne oferty, ceny są podobne.
      • Gość: Marta Re: orange optymalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 10:09
        Ale telefony nie, niestety. Jestem w Plusie i w mojej taryfie HTC HD2 jest
        piekielnia droga, w Erze miałabym taniej (takie przynajmniej mam wrażenie
        patrząc na stronę www). Chciałabym też mieć wybór, czy chcę Iphone'a czy nie. W
        ogóle w Erze jest więcej telefonów do wyboru - takie mam zdanie.
        • Gość: carlos Re: orange optymalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 12:56
          liczy się też jakie są telefony w ofercie, bo dać dużo słabych to nie problem.
          Pozytywem jest że w orange optymalnych jest HTC Magic którego w Erze nie ma
    • Gość: zły Re: orange optymalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 10:50
      wiecie a ja jednak myślę, że najbardziej liczy się zasięg i to ,żeby
      można było gadać przez telefon, bo po to on jest! orange powinno się w
      ogóle schować, bo w centrum dużego miasta nie ma zasięgu. koledzy
      którzy mają plusa rozmawiają bez problemu w biurze a ja mam w orange i
      musze wyjsc przed budynek, żeby porozmawiać i to jest poprostu skandal
      • Gość: ludovic Re: orange optymalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 15:56
        chyba trochę przesadzasz, to że nie możesz gadać w centrum to nie koniecznie
        wina orange, a może twojego telefonu. Mimo wszystko chyba ważniejsze są stawki
        za minutę nić zasięg.. przynajmniej dla mnie liczy się to żeby mniej płacić, i
        dlatego uważam obniżenie stawek w tych całych planach optymalnych za dobre
        rozwiązanie. Całe szczęście konkurencja pomarańczy też działa
        • Gość: optymalny Re: orange optymalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 08:54
          no i co z tego, że mniej bedziesz płacił jak nie słyszysz kto dzwoni i
          po co. jak wolisz mniej płacić i nie gadać to wyrzuc w ogole telefon
          ostatnio orange do tego tylko sie nadaje. dobre, ze konczy mi sie
          niedlugo umowa to przejde do plusa
          • Gość: ludovic Re: orange optymalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 12:11
            ale zakładasz, że mając orange nie ma się zasięgu, to trochę generalizujące
            stanowisko nie uważasz? Bo jakiś konkretnych dowodów to nie masz. A tańsze
            rozmowy chyba dla większości się liczą bardziej
    • Gość: 802.11n Re: orange optymalny IP: *.multimo.pl 23.03.10, 16:51
      Co to, jakaś kampania reklamowa na forach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka