Dodaj do ulubionych

call centra firm telekomunikacyjnych

09.03.11, 09:51
Hej, orientujecie się gdzie są zlokalizowane call centra operatorów GSM , operatorów stacjonarnych w Polsce w jakich miastach.
Może trochę odbiegnę od tematu forum ale również ciekawi mnie gdzie są zlokalizowane CC , firm windykacyjnych , ubezpieczeniowych direct, banków oraz call centa outsourcingowe.
Jak to jest w Waszych miastach? są takie CallCentra? jak duże?
Obserwuj wątek
    • rysiek2011 Re: call centra firm telekomunikacyjnych 09.03.11, 10:07
      Sprecyzuj o jakie konkretne firmy Ci chodzi, będzie łatwiej.
      A na marginesie skąd zainteresowanie ta kwestią? Chcesz osobiście porozmawiać z konsultantami?
      • easyacid Re: call centra firm telekomunikacyjnych 09.03.11, 11:15
        hobby ;-) - praca dyplomowa.
        sprecyzowałem przecież ;-) o jakie mi chodzi.
        • rysiek2011 Re: call centra firm telekomunikacyjnych 09.03.11, 13:10
          easyacid napisał:

> sprecyzowałem przecież ;-) o jakie mi chodzi.

No nie myślałem że chodzi Ci o wszystkie wszystkie, tylko o jakąś konkretną markę z tych firm.
          Napisze co wiem (albo co mi się wydaje :) )
          Orange - Lublin i bodajże Chorzów
          Plus - Warszawa i Łódź
          Era - Warszawa
          TP SA - Warszawa (ale też chyba kilka mniejszych w innych miastach)
          Netia - Warszawa

Każda z tych firm może też mieć inne Call Center w innych miastach ale to już byś musiał szukać w necie informacji.
    • krzysiozak Re: call centra firm znajdują się. 09.03.11, 11:24
      Wszystkie Call Centra są w Iniach, i telefony odbierają Hindusi (;-). Do takich wniosków doszedłem po cenach jakie się płaci za kontakt z nimi i po kompetencjach jakie posiadają odbierający telefony (:-(.
      • Gość: Jakinta Re: call centra firm znajdują się. IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 17:13
        Te wszystkie informacje są w internecie, dlaczego tam nie poszukasz?? ;-)

PLAY, Warszawa, Taśmowa 7

Cyfrowy Polsat, Toruń, Szosa Bydgoska

To już Orżnąć wyniósł się całkowicie ze Skierniewickiej w Warszawie i przeniósł na Śląsk??
        • bujaka_jamajka Re: call centra firm znajdują się. 26.03.11, 23:51
          Orange, swoją siedzibę ma na Skierniewickiej w Warszawie, ale obsługują go Call Center, zlokalizowane we Wrocławiu, Częstochowie, Opolu i Kielcach.
          • Gość: piotr Re: call centra firm znajdują się. IP: *.ghnet.pl 15.07.11, 10:56
            zobacz na cetekom.pl. może tam znajdziesz informacje, albo oni Ci jej udzielą. to jest dość duża firma i zajmują się centrami. pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka