Dodaj do ulubionych

Tele 2 konkuruje z TP SA nie tylko ceną!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:21
Utrudnianie abonentom rezygnacji z usługi preselekcji (czyli przekazywania
naszych połączeń do realizacji przez innego operatora), brak rzetelnej i
pełnej informacji oraz pobieranie od abonentów nieuzasadnionych opłat - to
zarzuty, jakie postawił spółce Tele2 Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.

Cały tekst:
www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040811/prawo/prawo_a_7.html
Obserwuj wątek
    • maciej-d Re: Tele 2 konkuruje z TP SA nie tylko ceną!!! 11.08.04, 19:40
      stara sprawa, ja kożystam z tele 2 i jestem zadowolony.
      • Gość: Mariusz Re: Tele 2 konkuruje z TP SA nie tylko ceną!!! IP: 81.219.117.* 11.08.04, 23:11
        Ja nie mam problemów z Tele 2. Załatwienie tam reklamacji o zwrot kasy zajeło
        mi 1 dzień a w tpsa jakakolwiek reklamację załatwiasz wieki a kasy to nawet nie
        zwracaja.
        • Gość: Vigo Re: Tele 2 konkuruje z TP SA nie tylko ceną!!! IP: *.ztpnet.pl 12.08.04, 16:43
          A w jaki sposob to zrobiles? Ja czekam juz 4 miesiace na odpowiedz w sprawie
          reklamacji i doczekac sie nie moge.
          • Gość: Spiryt Reklamacja IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.08.04, 18:47
            Vigo nie doczekasz się pozytywnej odpowiedzi!!! Jezeli będziesz miał szczęście
            otrzymasz list zaczynający się od:
            "W odpowiedzi na Pańską reklamację z dn(...), pragniemy Pana poinformować, że
            Pańska reklamacja nie została uwzględniona."
            TELE2 nie uwzględnia reklamacji - tak jak TP.SA. He he!
            • Gość: Vigo Re: Reklamacja IP: *.ztpnet.pl 12.08.04, 19:15
              Przestalem juz wierzyc, ze kiedykolwiek otrzymam jakakolwiek odpowiedz.
              Reklamacje w Tele 2 zalatwia sie w przez tajemnicza skrzynke pocztowa. Panie w
              infolinii nie potrafia w niczym pomoc. Racja jest po mojej stronie, gdyz
              billing nie pokrywa sie z wystawiona faktura. Trzeba bedzie przeprosic sie z
              Tepsa i pozegnac z Tele 2.
              • umfana TP SA to złodzieje !!! 13.08.04, 15:38
                wy milosnicy tpsy to jak sadze slugusy telekomuny(pracownicy)
                • Gość: Koniec TPSA Re: TP SA to złodzieje !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 01:30
                  Zawsze pozostaje FlexFon oferujacy najtansze polaczenia na rynku. Tele2, a juz
                  wogole TPSA sie chowa. Ceny na www.flexfon.de(polska flaga). Jesli ktos bylby
                  zainteresowany ich oferta, badz tez wspolpraca czekam na kontakt.
                  mail: wnz1@wp.pl
                  gg: 1472638
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka