Dodaj do ulubionych

HTC desire 310-sam się wyłącza

09.07.14, 21:22
Mam htc 310 zakupiony 30.06 wczoraj pierwszy raz odpakowany i ...dupa okazuje się,ze telefon sam się potrafi wyłączyć,czasami leżąc spokojnie niekiedy w czasie uzywania, zdarza się ze później jest problem z ponownym uruchomieniem,ogólnie masakra. Oddałem go dzisiaj w salonie Play do naprawy gwarancyjnej, bo nic innego chyba mi nie zostało...miał ktoś podobny problem? Nie wiem czy to cos z płytą główną? zauważyłem jeszcze jedną ciekawostkę. Wyłącza się jeśłi jest jakakolwiek karta sim, gdy nie ma karty generalnie jakoś się trzyma.
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: HTC desire 310-sam się wyłącza IP: *.multimo.pl 09.07.14, 22:33
      To niedobrze, że oddałeś do naprawy gwarancyjnej. Trzeba było oddać na niezgodność towaru z umową i zażądać nowego egzemplarza.
      • osman71 Re: HTC desire 310-sam się wyłącza 10.07.14, 18:00
        niestety to niemożliwe, gdyż to nie ja przedłużałem umowę...pozostaje chyba tylko czekać na regenersis, oby jak to mają w zwyczaju nie odrzucili gwarancji ze względu na wilgoć w telefonie,normalne złodziejstwo!!
        • Gość: jointroller Re: HTC desire 310-sam się wyłącza IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.14, 02:26
          witam mam podobny problem czy jest jakis termin na ta nezgdnosc towaru ??
          • Gość: 802.11n Re: HTC desire 310-sam się wyłącza IP: *.tpnet.pl 12.08.14, 08:14
            Dwa miesiące: forumprawne.org/prawa-konsumenta/57401-poradnik-konsumenta-przeczytaj.html#post258216
        • dareczekkk87 Re: HTC desire 310-sam się wyłącza 12.08.14, 11:16
          Standard... miałem podobną sytuację z galaxy SII. Oddałem telefon do serwisu i gwarancja nie została uznana ze względu na "zalanie" telefonu. Witamy w Polsce.
        • Gość: bat Re: HTC desire 310-sam się wyłącza IP: *.ostroleka.vectranet.pl 23.08.14, 00:21
          i jak serwis naprawił telefon. Mam ten sam problem i dwa razy oddałem do serwisu i nic nie naprawili dwa razy wgrali soft a problem samoczynnego wyłączania pozostał
          • Gość: bat Re: HTC desire 310-sam się wyłącza IP: *.ostroleka.vectranet.pl 23.08.14, 00:23
            generalnie nie wiem co zrobić - te regenersis to jakaś porażka
            • Gość: 802.11n Re: HTC desire 310-sam się wyłącza IP: *.multimo.pl 23.08.14, 18:32
              Skontaktuj się z rzecznikiem konsumentów w urzędzie miasta/starostwie.
              • Gość: bat Re: HTC desire 310-sam się wyłącza IP: *.ostroleka.vectranet.pl 23.08.14, 21:20
                Dziś telefon po kolejnym wyłączeniu już się nie podniósł oddałem go do t-mobile z reklamacją w związku z niezgodnością z umową. I o wymiane na nowy bez wad. W salonie pracuje mój znajomy który powiedział że telefon idzie do serwisu na ekspertyzę i oni mogą jeszcze podjać próbę naprawy bądź napisać że się nie nadaje do naprawy i wtedy albo t-mobile albo od razu serwis daje nowy telefon.
                • Gość: bb Re: HTC desire 310-sam się wyłącza IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.14, 19:00
                  Może to komuś pomoże mi po wyłączeniu aplikacji nic się już nie dzieje z tel a tez mi się wyłączał ( htc desire sv)
                  Uwaga na nową wersję oficjalnej aplikacji Gmaila. Sporo osób sugeruje, że program może źle wpływać na działanie smartfonów i tabletów z Androidem.

Pod oficjalną aplikacją Gmaila w Google Play pojawiło się sporo negatywnych komentarzy, na co zwrócił nam uwagę nasz czytelnik. Okazuje się, że po aktualizacji programu część urządzeń nie działa prawidłowo. Objawia się to samoczynnymi restartami. Część użytkowników donosi, że ich telefony nie chcą się włączyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka