IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 08:55
Co sądzicie o AleNumer? AleNumer reklamuje 1 min. za 35gr brutto -
www.alenumer.pl Zdaje się, że jak się nie dodzwonisz, to i tak skasują za
połączenie. Warto tego używać?
Dryndnę raz na międzymiastową pod koniec miesiąca. Zobaczymy co wpiszą na
rachunku. Jak ktoś skorzysta międzynarodowo, to też proszę o podzielenie się
doświadczeniem.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ariona Re: AleNumer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.13, 10:17
      za free 10 min pozniej automatycznie rozlacza... koszt jak za polaczenie ze stacjonarnym z tym ze ja dzwonilem do uk mam w playu na stacjonarne za free wiec nic nie place
    • Gość: zawiedziony Re: AleNumer IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.12.13, 19:33
      lipa z tym ale numer,mam darmowe polaczenia w kraju a tu zonk nalicza mi juz przy numerze dostepowym,brak polaczenia z numerem wlasciwym a place!!!!!!naciaganie i tyle,dobrze ze sprawdzilem saldo konta bo bym niezauwazyl
    • Gość: Janosik5 Re: AleNumer IP: *.telico.pl 09.01.14, 08:31
      ja dzwonie z pleya na komórke do Niemiec i ani grosza nie płace mam na abonament i darmowe minuty na stacjonarne ,jeżeli masz na karte i nie masz darmowych minut na stacjonarne zapłaciłeś tylko za połączenie z numerem 222282040 tak jak byś dzwonił na stacjonarny w Polsce według taryfy operatora,ale numer.pl super sprawa ,na prawdę polecam.
      • maria2211 Re: AleNumer 20.01.14, 20:38
        jeśli masz darmowe minuty na stacjonarny to dzwoniąc poprzez ten nr dostępowy, nie zapalisz nic, oczywiście minuty ci zabiera jeśli masz limitowany darmowy czas rozmów, jeśli ich nie masz płacisz jak za normalne połączenie krajowe ale nie za połączenie jako jednorazowe, a za czas tego połączenia, czyli Rozmawiasz 10 min to płacisz tyle ile połączenie masz krajowe za 1min x 10 = ?
        • Gość: moni Re: AleNumer IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.14, 20:41
          niestety usługa darmowych połączeń za granice nie jest już aktywna..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka