rowciania 10.06.05, 17:47 Co sądzicie nha temat Nokii 3200 ??? Wiem, że pojawiały się juz watki na temat nokii 3200, ale było to jakiś czas temu, więc może wasze zdanie na jej temat się zmieniło. Proszę o niekoniecznie obiektywne opinie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me Re: Nokia 3200 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:06 Miałam Nokię 3200. Ciekawy telefon, co prawda wyposażony w pierdoły, ale mimo to bardzo przyjemny (dla niektórych wyciananie obudów czy latarka to zaleta). Zdjęcia robi cieniutkie, ale zawsze coś. Wyświetlacz też słaby, bo jedynie 4096 kolorów. Uważam za bezsensowane montowanie wyświetlaczy o tak małej liczbie kolorów i rozdzielczości w telefonach z WBUDOWANYM APARATEM, bo w przypadku N6610 (bez "i"), 6100 albo 3100 wyswietlacz wysokiej jakości, moim zdaniem, nie jest niezbędny, aczkolwiek miło by było popatrzeć na takie cudo. Radio fajnie działa, jest przydatne. Bateria trzymała mi 5 dni przy częstym użytkowaniu. Zaletą też jest IrDA oraz dyktafon. Podsumowując: Nokia 3200 jest fajnym telefonem, posiadającym kilka zbędnych i niezbędnych funkcji. W dodatku tanim jak na Nokię. Polecam. PS Czy nie lepiej zainteresować się SE T610? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Nokia 3200 10.06.05, 19:25 zapewniam cię, że na pewno się nie zmieniło, jak chcesz coś dodać to napisz w starym wątku Odpowiedz Link Zgłoś