Gość: ABeCe IP: *.chello.pl 16.09.05, 00:53 czy wiecie moze ile na rynku moze byc k700 z heap memory ustawionym na sztywno do 512 kb? Wiem ze modele z nowszym firmware maja juz 1.5 mb ale chodzi mi o te starsze. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq 15,263 sztuk 16.09.05, 01:03 a, sorry... 15,262 - wlasnie Romek z Trzebnicy spuscil swojego w sedesie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: 15,263 sztuk IP: *.chello.pl 16.09.05, 01:10 tak sie domyslilem ze cos napiszesz bo zauwazylem, ze pod kazdym watkiem cos wpisujesz. Szkoda tylko, ze glupote. Pytalem bo myslalem, ze byc moze ma ktos na forum rozeznanie z tego wzgledu ze byc moze pracuje w SE albo u operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: 15,263 sztuk 16.09.05, 01:42 Na szczescie to forum UZYTKOWNIKOW a nie operatorow lub pracownikow poszczegolnych firm. Takie pytania - zadawaj u zrodel. To nie miejsce na nie - zreszta i tak nikt nic sensownego nie napisze. PS. mam nadzieje ze moim postem rozwialem watpliwosci co poniektorych, ze pracuje dla SE. nic z tych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius <rotfl> 16.09.05, 07:54 Gość portalu: ABeCe chlasnął(ęła): > tak sie domyslilem ze cos napiszesz bo zauwazylem, ze pod kazdym watkiem cos > wpisujesz. Szkoda tylko, ze glupote. Hehe, Blq jest akurat tutaj największym fachowcem. I jeżeli ironizuje, to tylko dlatego, że po raz 37433 ktoś zadaje to samo durne pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: <rotfl> IP: *.chello.pl 16.09.05, 08:53 Jestes Modem tego forum wiec powinienes wiedziec ze takiego pytania nikt jeszcze nie zadal. Ciekawy jestem dlaczego uwazasz ze pytanie jest durne? A moze po prostu go nie zrozumiales? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius OK 16.09.05, 09:03 Nie chodziło mi o to że to pytanie było durne. bo akurat było dobre, tylko powinno być skierowane bardziej do producenta. A co do durnych pytań, to zerknij tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=27645403 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe ;) IP: *.chello.pl 16.09.05, 09:07 ciesze sie, ze udalo sie nam dojsc do takich wnioskow. rzeczywiscie pytanie ciezkie i trudno oczekiwac, ze ktos bedzie znal na nie odpowiedz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś