Dodaj do ulubionych

BRAWO ORANGE...TOŚCIE POKAZALI...

IP: *.chello.pl 23.09.05, 16:12
dzisiaj probuje doładować konto pkt profit.. i co ? i jajco. zżera mi po 1 zł za smsy a potem laskawie odsyla że usługa chwilowo niedostępna...przejść z jednej idei mix na twój mix też nie mogę bo będzie dopiero w poniedzialek. a ja mam 50 gr na koncie i do k.. nędzy będę oczywiście musiał doladować to płacąc zamiast skorzystać z cholernych pkt profit ktore mogę sobie w d.. wsadzić właśnie jak mi są potrzebne. dzięki ci orange. przyszlość jest jasna- a dokładnie gó..ana !! . przechodze do ery...
Obserwuj wątek
    • gbnetter Re: BRAWO ORANGE...TOŚCIE POKAZALI... 23.09.05, 17:29
      To przechodź! Jeśli masz problem, to chyba odpowiednim adresem jest pomoc techniczna operatora a nie żalenie się na publicznym forum...
    • Gość: king Re: BRAWO ORANGE...TOŚCIE POKAZALI... IP: *.chello.pl 23.09.05, 19:15
      masz racje !!!!! to OSZUSCI ale moze niema sie co dziwic, rwa pieniadze gdzie
      sie da, a w polsce bardzo sie da. Ludzie u nas jeszcze naiwni. Ja mam 1200 tych
      punktow . w idei za 900 moglem miec doladowanie 50 zl a teraz za 1250 i to jest
      to ich zapewnienie ze NIC sie nie zmienia. Jestem zdegustowany i
      rozczarowany !!! Moze oglosic jakis bojkot Oranzady, bo jakie mamy inne
      mozliwosci. OSZUSCI !!! ps. do ery nie idz , tam za kazdy kroczek musisz placic
      • gbnetter Re: BRAWO ORANGE...TOŚCIE POKAZALI... 23.09.05, 23:30
        Co do doładowania za 900 pkt-ów - średnia to była sprawiedliwość, bo POPa można było doładować 50zł za 900 pkt, ale już pakiet na wszystko w Jednej Idei z Rachunkiem na tę samą kwotę kosztował rzeczone 1250 pkt... Teraz przynajmniej zostało to zrównane (chociaż OK, wolałbym w drugą stronę, moja kieszeń też by odetchnęła).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka