k147 12.10.05, 10:40 Kupiłem telefon z angieslkim Menu. Gdzie znaleźć w necie Polskie menu ? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biegly Re: Skąd ściągnąć Menu do Siemensa ST55 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:28 nie wiele ci pomoge ale napewno jest to do sciagniecia (nie wiem dlaczego wiekszosc osob mysli ze jest cos takiego jak menu w jakims jezyku do telefonu - trzeb zmienic cale oprogramowanie!) i jak ma sie kabel (ja to robilem kablem na COM-a) sobie to mozna zrobic samemu, kiedys kumpel zablokowal sobie wlasnie ten model telefonu bo wpisywal bledne kody do sciagniecia sima, to wgralem mu oprogramowanie od nowa, sciagnalem z jakiegos forum siemensa (polskiego) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niestety Re: Skąd ściągnąć Menu do Siemensa ST55 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:44 w necie raczej nie znajdzeisz polskiego menu a jezleli takie sie przytrafi to moze sie okazac wirusem lub jest tak skomplikowane ze nikt go nie zainstaluje do twojego telefonu.Najlepiej sie z ym problemem wybierz do Komisu koszt nie jest wysoki bo ok 20zł Odpowiedz Link Zgłoś