Dodaj do ulubionych

Nokia 6030 - tematy

09.11.05, 01:13
Chodzi mi o motywy, tak się to nazywa w innych telefonach, włączyłam to
cholerstwo na próbę, no i kanał, nie da się już tego wyrzucić, do wyboru w
telefonie są dwa, jeden gorszy od drugiego. Próbowałam ściągnąć coś lepszego,
ale wybór jest beznadziejny, a to co przyszło to zwykła tapeta, czy jest
jakieś wyjście?
Obserwuj wątek
    • Gość: blq zmienić telefon na lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 17:10
      sprzedać telefon i za otrzymane pieniądze kupić sobie SE k300i - masz i aparat
      cyfrowy, i więcej pamięci, i lepszą polifonie i javę i procesor no i rzecz jasna
      wspaniałe motywy.

Nokia 6030 to telefon do dzwonienia i smsowania (ew posłuchania radia), niczego
      więcej.
      • jagnieszka1 Re: zmienić telefon na lepszy 09.11.05, 19:09
        ale ja chcę mieć telefon z radiem, a nie z aparatem fot., a SE z radiem wycofali
        • Gość: troll Re: zmienić telefon na lepszy IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.05, 09:14
          blq jest ostatnią osobą na tym forum która powinna zabierac głos w sprawie
          telefonów. W mojej Nokii wybrany temat (niebieski napis NOKIA) widac tylko w
          momencie włączania i wyłączania telefonu. Nie wiem Agnieszko w czym przeszkadza
          Ci to, że w ułamku sekundy widac ten napis lub drugi temat który też Ci nie
          odpowiada?
          • jagnieszka1 Re: zmienić telefon na lepszy 10.11.05, 23:13
            Mój wybrany temat wstawił się jako tło wszędzie oprócz strony głównej która
            stała sie biała. Cała reszta była na tle durnego kwiatka, kompletnie
            nieczytelna. Poradziłam sobie przypadkiem: najpierw usunęłam temat, a potem
            wyjęłam baterie. po ponownym uruchomieniu zniknęło. Co za ulga! To co się tobie
            pojawia to chyba jest coś innego? Motywy w moim poprzednim SE polegały na tym,
            że zmieniały wygląd i kolorystykę wszystkich stron.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka