Gość: Mariola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 23:53 komunikat" błąd sieci". dlaczego tak sie dzieje? (jestem w orange pop) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: HELP - nie moge odbierac mms-ów. pokazuje sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 01:09 ludzie drodzy... a moze bys napisala jaki masz model telefonu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Mam ten sam problem, pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 09:01 Mam telefon Motorola V980 puki co w ideii. Ze strony idei wysłałem sms-a modyfikującego mi przeglądarke WAP- i się udało, już straciłem 5zł (wysyłałem jako V600). Jednak po wysłaniu sms-a do skonfigurowania "bramki MMS w telefonie" nic się nie stało, nie mogę wysyłać mmsów i odbierać raczej też nie. Gdy wchodzę w zakłądkę Sesje sieci Web to widzę: -WAP Orange GPRS-to mam zaznaczone i tego obecnie używam -MMS Orane- przy tym jest kłudka symbolizująca zamknięcie tej opcji Gdy chcę stworzyć ręcznie profil to nie mogę, gdyż klawisz zmiany jest zablokowany... Ktoś mógłby mi poradzić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Mam ten sam problem, pomocy ! 05.12.05, 13:23 Najprawdopodobniej nie uruchomiłeś usługi u operatora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shifta Re: HELP - nie moge odbierac mms-ów. pokazuje sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:32 Moi drodzy! Mialam taki sam problem, poszlam do salonu ORANGE i tam mila pani pomogla mi go rozwiazac! Poszperala kilka sekund w moim telefonie i mmski dochodza!:) Nie pobrala za to zadnej oplaty, wiec polecam zrobic to samo! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś