Dodaj do ulubionych

SonyEricsson T290i

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 07:54
Jakie sa wasze opinie o tym aparacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_ktos Re: SonyEricsson T290i IP: *.pronet.lublin.pl 07.01.06, 09:49
      Totalny niskobudżetowiec.
      Jeśli nie potrzeba żadnych funkcji zaawansowanych to może być dobry.
      • Gość: pytacz Re: SonyEricsson T290i IP: *.poch.com.pl / *.poch.com.pl 18.01.06, 12:34
        Co to znaczy "totalny niskobudżetowiec"? Telefon jak sama nazwa wskazuje służy
        do nawiązania kontaktu "fonicznego" z drugą osobą (rozmowa). O ile wiem on
        spełnia to zadanie a nawet wiele innych, więc o co chodzi?
        • blq ja też jestem Pytacz.... 19.01.06, 00:25
          Jaki jest więc sens zmiany telefonu na nowszy, o ile ten stary jest sprawny?
          Jaki jest w ogóle sens zakupu telefonu droższego niż 20zł (np sagem 912 z 1999 roku)

Samochód; jak sama nazwa wskazuje służy do tego by sam się poruszał. Jaki jest
          więc sens kupowania czegokolwiek droższego niż 20-letni mały fiat albo syrena
          105, NA CHODZIE?

Drogi Pytaczu, jaki masz samochód? Jaki masz komputer? Pentium II 266 mhz
          powinien Ci w zupełności wystarczyć.

A mieszkanie? Służy do tego by w nim mieszkać. Czy w jednej izbie da się
          mieszkać? Da się. Więc po co przepłacać kupując mieszkanie 5-pokojowe, nie
          mówiąc o domu jednorodzinnym?

Ech, to zabawne, że ludzie akceptują wysublimowane samochody, komputery,
          mieszkania. Nawet NAGROBKI z włoskiego marmuru za 50,000zł!!!!

Tylko porządne komórki co poniektórym ciężko zaakceptować.
          Dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka