Gość: jolkax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 07:54 Jakie sa wasze opinie o tym aparacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_ktos Re: SonyEricsson T290i IP: *.pronet.lublin.pl 07.01.06, 09:49 Totalny niskobudżetowiec. Jeśli nie potrzeba żadnych funkcji zaawansowanych to może być dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: SonyEricsson T290i IP: *.poch.com.pl / *.poch.com.pl 18.01.06, 12:34 Co to znaczy "totalny niskobudżetowiec"? Telefon jak sama nazwa wskazuje służy do nawiązania kontaktu "fonicznego" z drugą osobą (rozmowa). O ile wiem on spełnia to zadanie a nawet wiele innych, więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
blq ja też jestem Pytacz.... 19.01.06, 00:25 Jaki jest więc sens zmiany telefonu na nowszy, o ile ten stary jest sprawny? Jaki jest w ogóle sens zakupu telefonu droższego niż 20zł (np sagem 912 z 1999 roku) Samochód; jak sama nazwa wskazuje służy do tego by sam się poruszał. Jaki jest więc sens kupowania czegokolwiek droższego niż 20-letni mały fiat albo syrena 105, NA CHODZIE? Drogi Pytaczu, jaki masz samochód? Jaki masz komputer? Pentium II 266 mhz powinien Ci w zupełności wystarczyć. A mieszkanie? Służy do tego by w nim mieszkać. Czy w jednej izbie da się mieszkać? Da się. Więc po co przepłacać kupując mieszkanie 5-pokojowe, nie mówiąc o domu jednorodzinnym? Ech, to zabawne, że ludzie akceptują wysublimowane samochody, komputery, mieszkania. Nawet NAGROBKI z włoskiego marmuru za 50,000zł!!!! Tylko porządne komórki co poniektórym ciężko zaakceptować. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś