Dodaj do ulubionych

Neostrada a abonament

10.01.06, 13:09
Czy da sie w jakiś sposób zmniejszyć abonament nie rezygnując z neostrady????
Aktualnie mam standardowy abonament w TPsa bez żadnych dodatków(poza internetem)
Obserwuj wątek
    • wojtek9293 Re: Neostrada a abonament 10.01.06, 16:04
      To kolega jest szczęściażem. Ja chcąc mieć NEOSTRADĘ musiałem założyć telefon
      stacjonarny (bo inaczej się nie da) i na dodatek już nie ma ab. STANDARTOWEGO
      jest tylko ten nowy 60 MIN. ZA DARMO. Czyli reasumując płacę ab. za neostradę i
      TP60ZA DARMO(!!!). Niestety dopóki nie będzie konkurencji z tak rozbudowaną
      infrastrukturą jak TP S.A. nie ma szans na zdrową konkurenję :((
    • karol.wieczorek Re: Neostrada a abonament 10.01.06, 16:57
      t-mon napisał:

> Czy da sie w jakiś sposób zmniejszyć abonament nie rezygnując z neostrady????
      > Aktualnie mam standardowy abonament w TPsa bez żadnych dodatków(poza
      internetem
      > )

Na razie możliwości są raczej niewielkie, nie liczą plany "socjalnego", w
      którym jednak są bardzo drogie rozmowy (2 x stawka ze standardowego) a co
      najgorsze, nie można wtedy korzystać z tańszych połączeń u innych operatorów:(
      Na pocieszenie dodam tylko, że Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów zajmuje
      się sprawę zmuszania klientów do opłacania abonamnetu tel. przy Neo i jest
      szansa, że dojdą do wniosku, iż tak nie można. Wtedy być może będzie można
      zrezygnować w ogóle z abonamnetu telefonicznego. Pozdraiwam Karol Wieczorek
      • korsiarz Re: Neostrada a abonament 12.01.06, 09:40
        poczekajcie do marca. tepsa wprowadza coś nowego i ma być możliwośc posiadania
        Neo BEZ abonamentu za tel.
        • morphii1 Re: Neostrada a abonament 29.01.06, 16:13
          A wiec czekamy na to "cudowne" wydarzenie :)
          • tingavinga Re: Neostrada a abonament 11.06.06, 17:10
            Czekamy, czekamy i cudu się nigdy nie doczekamy. Bo to TPsa. Kto zrezygnowałby z
            takiej kasy? Ja równiez ma stacjonarny tylko i wyłacznie dla neostrady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka