Dodaj do ulubionych

Ku weryfikacji przedstawiciela Plusa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:38
Razem z mężem prowadzę niewielką firmę. Zatrudniamy 25 pracowników.
Przedstawiciel Plusa nalega, byśmy wymienili stare Nokie 3330 i 6310 na nowe
telefony. Proponuje Motorole c261 dla części pracowników, dla "ważniejszych"
Motorole L6 a dla mnie i dla męża Motorole L7. Czy jest to dobre zestawienie?
Coś mi się tu nie podoba. Moje koleżanki i koledzy męża radzą "nie pchać się w
Motorole", a przedstawiciel upiera się, że są to teraz jedne z najlepszych lub
najlepsze telefony na rynku, gdy chodzi o trwałość, itd. Cena, jaką liczą
sobie za c261 to 1 zł, za L6 19 zł, za L7 79 zł. My chcieliśmy Nokie 6030 dla
pracowników, 6021 dla "ważniejszych", 6670 dla męża i 6103 dla mnie. Który
wybór jest lepszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: Ku weryfikacji przedstawiciela Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:30
      Witam Inko, czy moze jestes z Warszawy?
      • Gość: Inka Re: Ku weryfikacji przedstawiciela Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:37
        Owszem
        • Gość: Łukasz Re: Ku weryfikacji przedstawiciela Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:43
          Witam
          Jeśli nie jest tajemnicą to bardzo proszę o przesłanie na mojego maila
          szczegółów oferty zaproponowanej przez przedstawiciela Plusa. Być może będę w
          stanie zaoferować lepsze warunki oczywiście także w Plusie. Mogę także
          przedstawić ofertę przy częściowej wymianie aparatów telefonicznych. Jeśli
          telefony są sprawne to może nie warto wszystkich wymieniać. Oczywiście przy
          wyborze oferty bez aparatów zmienia się oferta abonamentowa na Pani korzyść.

s_d_f@poczta.fm
    • barracuda7110 Re: Ku weryfikacji przedstawiciela Plusa 09.06.06, 23:17
      Gdybym u Ciebie pracował to chyba bym się wściekł. Szczególnie gdybym był
      "ważniejszym" pracownikiem. 6021 to można dziecku kupić jako pierwszy telefon a
      nie "ważnemu" pracownikowi.
    • Gość: Greg Re: Ku weryfikacji przedstawiciela Plusa IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 02:02
      Zdecydowanie lepsza jest oferta przedstawiciela Plusa. Znajomi pewnie radzą
      Nokie, a to z powodu niegdysiejszej renomy tej marki (teraz dobre Nokie są
      drogie - Symbian, a wymienione tutaj 6030/6021 (to ten sam telefon! tyle tylko,
      że 6030 ma radio, a 21 bluetooth) trudno określić inaczej niż szmelc (6103 też
      bym do szmelcu zaliczył...). C261 to taki "bazowy" telefon, ale na pewno lepszy
      od N6030/6021, słabość L6 stanowi nie najlepszy ekran (lepszy jednak od 6030),
      a L7 (jak dla mnie) wad nie ma.
      • Gość: ania Re: Ku weryfikacji przedstawiciela Plusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:44
        w orange właśnie trwa konkurs na motorolę dla pracowników salonów może w plusie
        też...
        • Gość: Greg Re: Ku weryfikacji przedstawiciela Plusa IP: *.acn.waw.pl 14.06.06, 08:52
          Niech sobie będą konkursy na co chcą:-)), a w tym wypadku Motorole są dużo
          lepszymi telefonami niż wspomniane Nokie (602x/30...).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka