IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:56
kupujecie w ogóle jakieś gadżety i akcesoria komórek?
masa jest tego na allegro i w sklepach, tasiemki, breloczki, jakieś coraz to
nowe pokrowce i kabury, słuchawki, kabelki, baterie............

Pytam, bo nigdy nie kupuję takich rzeczy i jakoś nie wierzę, że ktoś to
kupuje :)
więc co kupiliście do swojego telefonu z takich dodatków?
Obserwuj wątek
    • bujaka_jamajka Re: akcesoria 13.06.06, 22:04
      Nic:)
      • speedone Re: akcesoria 13.06.06, 22:08
        ja kupilem kabel flesz tyla dla siebie , dla mojej Luby obudowe , dla starego
        nowa baterie polimerowke 1900
    • blq Re: akcesoria 13.06.06, 23:26
      pokrowce noszą ludzie obawiający się o swoj telefon. co kto lubi... czasem to
      zbyt wielka pedantyczność, czasem wręcz zalatująca wiochą - ale często to
      konieczność, jak ktoś ma tendencję do niszczenia, "dziurawe ręce" lub
      specyficzne hobby, lub pracę.

kabury - całkiem przydatna latem, gdzies trzeba telefon nosic. ja do jednych
      spodni co sie w kieszeni kurzy pyłkami używam kabury, co prawda jej nie kupiłem
      ale dostałem do innego telefonu i sobie ją zostawiłem....

breloczki, diody itp goovna - tego używają dzieciaki, przynajmniej chcę w to
      wierzyć. dzieciaki ze swoimi "wypasionymi" nokiami 1600. prawdziwe dzieciaki -
      8-14 lat.

kabelki, słuchawki - jak ktoś ma multimedialny telefon, to te gadzety są
      nieodzowne. a słuchawek czasem operatorzy nie dodają w standardzie. kabel do
      transmisji danych (a czasem i programowego tuningu telefonu, jak w motorolach
      np.) to dla wielu osob standard i koniecznosc.

jak sama widzisz, poruszylas szeroki temat: od akcesoriow chroniacych telefon,
      poprzez bzdety dla dzieci, aż do akcesoriów przydatnych i pozwalajacych w pełni
      wykorzystać komórkę.

pozdr.
      • Gość: ciekawska Re: akcesoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:00
        i właśnie się dowiedziałam, jaka jestem zacofana :)
    • uzytkownik888 Re: akcesoria 30.08.19, 13:02
      Mam stronkę z fajnymi etui na tablety oraz telefony. Sama kupiłam na tablet. Poza tym przymierzam się do zakupu etui z futerkiem oraz brelokiem, wow. Coś niespotykanego na naszym rynku. W miarę dobre ceny, mają na każdy popularny model Samsunga, Huawei, Apple iPhone czy Xiaomi. Mają też case ze smyczą, pokrowce są całkiem solidne. Z czego widziałam mają też różne szkła oraz folie. Jak coś strona to www.ladneetui.pl
    • orofars10 Re: akcesoria 01.07.24, 11:58
      ja kupuję gdy chcę zmienić np. etui, najtaniej i dobrej jakości mają na www.pancernik.pl
    • orofars10 Re: akcesoria 03.07.24, 14:39
      ja kupowałem ostatnio przez internet etui - niedrogo a dobrej jakości, znalazłem ich ofertę na stronie www.taniertv.pl trzeba wejść w logo pancernika
    • afr0dytka Re: akcesoria 19.07.24, 11:56
      Ja kupuję przede wszystkim akcesoria praktyczne - ochronne etui i szkła na ekran oraz obiektywy aparatów.
      Wyglądem raczej się przejmuję. Ważniejsza jest ochrona smartfona, a nie kolorki czy lubiane postacie.

Szkoda tylko, że nie do wszystkich modeli można dostać równie dobre akcesoria. Np. do poprzedniego telefonu miałam trójwarstwowe plecki i upadek na kafelki był całkowicie zamortyzowany. A do obecnego (nowszy, ale z niższej półki w swojej generacji) mam tylko case z tworzywa sztucznego, chropowatą powierzchnią i jakimiś wypustkami.
      Crash testów nie będę przeprowadzać, ale na pewno sprzęt nie wytrzyma podobnych upadków równie dobrze.
    • orofars10 Re: akcesoria 09.09.24, 21:20
      proszę tu jest np. Pancernik-migające logo, dobrej jakości etui i in. www.taniertv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka