Gość: lord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:52 Jakim programem moge wgrywac dzwonki, tapety, gry itp. do tego Sagema? Kabel mam. Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henryczek Re: program do sagem my400x IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 01.07.06, 13:17 tym www.instalki.pl/programy/download/sagem/My_Pictures_And_Sounds.php poza tym nie wiem czy ten program jest konieczny, bo przez irde ja zrzucam na kompa nawet bez tego programu a ten program ułatwia tylko zbiorowe przesyłanie usuwanie itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: program do sagem my400x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 18:34 Niestety wyskakuje mi w tym programie cos takiego: Podlaczone urzadzenie nie jest komtabilnym telefonem komorkowym. :( Prosze o pomoc... jakis inny program czy cos.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: program do sagem my400x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 19:23 podbijam... naprawde prosze o pomoc... nikt nie ma sagema?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: program do sagem my400x IP: *.aster.pl 03.07.06, 20:55 www.planetsagem.com/index.php?name=tools MAPS jak tu nie ma to nie znajdziesz może masz zły kabel? a może tylko musisz aktualizować soft w telefonie Odpowiedz Link Zgłoś