Gość: a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:26 Witam, czy sa obecnie dostepne jakies wirusy rozsylajace sie przez BT mogące zainfekowac K750 ? Czy może taki problem dotyczy tylko tych telefonow, ktore maja symbiana ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: K750 a "wirusy" przez bluetooth 15.01.07, 13:56 było kiedyś coś takiego wykorzystujące błędy w firmware telefonu. ale trudno to nazwać wirusem (raczej jakiś trojan) wirusy w sensie stricte (siejące spustoszenie w systemie) możliwe są tylko w przypadku, gdy telefon posiada OS (symbian, linuks, windows, mac os [?]). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: K750 a "wirusy" przez bluetooth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:56 no właśnie też jestem ciekawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: K750 a "wirusy" przez bluetooth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:49 widzialem aplikacje chroniaca SE przd wirusami.Ja na mojej starej mpx200 mialem antywirusa ale ona nie miala BT i chronil mnie antywir przed zagrozeniami z sieci.Wydaje mi sie,ze jakies cholerstwo moze sie przyplatac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś