Gość: baz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:30 Jakim kodem w nokii sprawdza się z którego ona jest roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qq Re: jaki kod w nokii ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:35 Z tego co kojarze to poszukaj w zalaczonym linku ! gsmnokaut.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: jaki kod w nokii ? 22.01.07, 13:39 Gość portalu: qq napisał(a): > Z tego co kojarze to poszukaj w zalaczonym linku ! Tam jest dokładnie ten sam kod - "w telefonach Nokia kod ten wyświetla wersję oprogramowania oraz datę wytworzenia aparatu (lub oprogramowanie)". Nie wiem, po co mam tam tego szukać, skoro wiem, co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: jaki kod w nokii ? IP: *.chello.pl 22.01.07, 13:45 Po wpisaniu kodu *#0000# wyświetlana jest m.in. wersja oprogramowania i data jego utworzenia (nie produkcji aparatu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: jaki kod w nokii ? IP: *.chello.pl 22.01.07, 13:37 *#92702689# *#war0anty# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: jaki kod w nokii ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:06 wpisuje ten kod w Nokii 5210 i wyskakuje: Serial No.: (i tutaj nimer IMEI) Made:0303 Purchasing date:mmyy i to moge edytowac (ale co to i po co?) Repaired:0000 Transfer user data? i tutaj jest opcja "ok" gdzie po nacisnieciu pokazuje sie zapytanie "Confirm transfer?" moge dac OK lub Quit a co da gdy nacosne OK? Life timer 0050:18 A teraz powiedzcie do czego to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: jaki kod w nokii ? IP: *.broadband.pl 22.01.07, 20:15 purchasing date to data sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: jaki kod w nokii ? IP: *.chello.pl 22.01.07, 23:27 Gość portalu: c napisał(a): > Purchasing date:mmyy i to moge edytowac (ale co to i po co?) To jest data zakupu aparatu. Możesz sobie wpisać, jeśli chcesz (nie da się tego usunąć, ani zmienić). > Transfer user data? i tutaj jest opcja "ok" gdzie po nacisnieciu pokazuje sie > zapytanie "Confirm transfer?" moge dac OK lub Quit a co da gdy nacosne OK? Nic. > A teraz powiedzcie do czego to jest? Np. do tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=55948868&a=55948868 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: jaki kod w nokii ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:07 jeszcze jedno pytanie,gdy wstukuje kod i wlaczy sie to okno to jak pozniej z tego wyjsc?ja np musialem wyjac baterie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: jaki kod w nokii ? IP: *.chello.pl 23.01.07, 15:57 W starszych modelach trzeba wyłączyć telefon. W nowszych pojawia się opcja "Wyjdź". Odpowiedz Link Zgłoś