marlen11 03.02.07, 20:59 Czy ktos wie jakie są kary pienieżne za wymówienie przed terminem umowy w Orange?Od podpisania ostatniej umowy minęło zaledwie 7 miesięcy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky.pollard o bosz... wypowiedzenie!!!!! nie wymówienie 03.02.07, 21:06 za wymówienie nie ma żadnej kary, za wypowiedzenie jest Odpowiedz Link Zgłoś
vicky.pollard Re: wymówienie umowy 03.02.07, 21:07 zerknij niewymownie w niewypowiedzianą umowę i się dowiesz, jak nie masz umowy to zadzwoń na infolinię, wypowiedz swój numer telefonu i się dowiesz, bosz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: wymówienie umowy IP: *.chello.pl 03.02.07, 21:41 Dla takich przygłupów powinno być minimum 5 tysięcy PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: wymówienie umowy 03.02.07, 22:08 Pomyłka tej osoby nie upoważnia Cię ani nie uprawnia do nazwania jej przygłupem. Odpowiedz Link Zgłoś
marlen11 Re: wymówienie umowy 04.02.07, 11:02 skoro uważasz mnie za przygłupa...no cóż-właściwie po części muszę się z Tobą zgodzic,bo jak nazwać naiwność,że rachunki będą opłacane-jak nie czystą głupotą.Przez dwa lata nie było zadnych kłopotów,kolezanka opłacała rachunki za telefon z którego kożystała,potem prosiła,żebym podpisała na kolejne dwa lata- co w swej głupocie zrobiłam-resztę znasz.Mogę dodać jeszcze tyle,że miesięcznie płaciła 200 zł samego abonamentu,czasem kwota na rachunku była znacznie wyższa- obenie ma kłopoty finansowe,więc najstarszą nieopłacona fakturę zapłaciłam ja.Pozostały jeszcze dwie na jakieś 600zł.telefony zablokowane,nawet na przychodzące,a koleżanka ma mnie gdzieś,bo sie nawet nie odzywa.ładnie,prawda?? Zdaję sobie sprawę,że zaległe rachunki trzeba będzie zapłacić,ale muszę rozwiązać umowę na jej telefon i niewiem jakie są konsekwencje.Dodam jeszcze może tylko,ze posiałam gdzies tą umowę...C est la vie chciałoby sie rzec..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: wymówienie umowy IP: 217.98.71.* 04.02.07, 12:16 Trzeba było zrobić cesję umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marlen11 Re: wymówienie umowy 04.02.07, 13:32 cesja jest możliwa o ile nie ma zaległosci na rachunkach..teraz to i ja jestem mądra..szkoda,ze po czasie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: wymówienie umowy IP: *.chello.pl 04.02.07, 14:19 to nic innego jak zerwanie umowy a za to jest kara umowna 750 zloty od jednego telefonu przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: wymówienie umowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:47 Droga Zosiu 750 ZŁOTYCH, smutne ale prawdziwe: w szkole nie nauczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: wymówienie umowy IP: 217.98.71.* 04.02.07, 15:14 Człowiek uczy się na swoich błędach, przynajmniej w przyszłości nie będziesz udostępniać swego telefonu innym osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
marlen11 Re: wymówienie umowy 04.02.07, 20:32 może przynajmniej ktoś inny nie zrobi podobnego błędu -o ile to przeczyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: wymówienie umowy IP: 217.98.71.* 04.02.07, 20:41 nie ma to jak nauka na własnych błedach, ja też ostatnio wykazałam się naiwnością i też dotyczyło to telefonu komórkowego i teraz ponoszę tego konsekwencje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: wymówienie umowy IP: *.chello.pl 04.02.07, 20:46 nie bądz taka mądra tu nie piszemy o pisowni tylko na inny temat dzieci swoje ucz a odemnie wara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: wymówienie umowy IP: *.chello.pl 04.02.07, 20:47 to bylo do zofii iiiii przez male z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figar Re: wymówienie umowy IP: *.chello.pl 04.02.07, 20:48 zofia pierdół sie czepiasz lepiej pisz cos na temat a co ty jestes taki onibus Odpowiedz Link Zgłoś