Gość: szkabek78 IP: *.jmdi.pl 16.03.07, 22:10 Mam pytanie czy w tym modelu noki jest możliwe ustawienie autoblokady klawiatury jeśli tak to bardzo proszę o pomoc bo nie mogę tego znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skeezy Re: nokia E 50 IP: *.chello.pl 16.03.07, 22:22 Gość portalu: szkabek78 napisał(a): > Mam pytanie czy w tym modelu noki jest możliwe ustawienie autoblokady > klawiatury Jest, pod warunkiem instalacji aplikacji blokującej klawiaturę. > bo nie mogę tego znaleźć No i nie znajdziesz, bo fabrycznie takiej opcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkrabek78 Re: nokia E 50 IP: *.jmdi.pl 16.03.07, 22:29 dzięki za informacje nie będe się już męczyć ale swoją drogą taki super telefon niby a nie ma podstawowych funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: nokia E 50 17.03.07, 23:09 Spokojnie, masz zapewne kabelek usb kom-komp prawda ? Więc wejdź tutaj www.symbianos.pl/Artyku%B3y/Porady/Jakie_aplikacje_warto_mie% E6_w_telefonie_z_Symbianem/ i ściągnij co potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś