Dodaj do ulubionych

To idzie tani roaming

19.06.07, 21:45
Dezinformacja.

Klienci PLAY płacą 49 groszy, ale za połączenia z Polską. Połączenia lokalne w
Europie kosztują nadal 5.. 7 złotych za minutę. Ponadto połączenia te nie są
wliczane w abonament, czyli nie taka rewelacja jak autor opisał.

Mam kartę w PLAYu (z numerem Orange, w sieci PLUS ;), jadę do Niemiec na 2
miesiące i przechodzić na abonament nie opłaca mi się.

Natomiast informacji o opłacie 1,99 w PLAY karcie nie mogę znaleźć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kalinowski Re: To idzie tani roaming IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.06.07, 11:26
      Nie przesadzajmy, że Orange "coś wymyślił". Poza jedną nową ofertą (dla pre-
      paidowców) cała reszta (promocja Niemcy, tańsze odbieranie rozmów w wybranych
      krajach, pakiety roamingowe) już od dłuższego czasu obecne są w ofercie Orange,
      tyle że teraz uzyskały nazwę Orange Travel. Wymyślili to fachowcy z marketingu
      Orange, pracujący (w liczbie kilkudziesięciu) na niezłą miesięczną kasę - to
      samo student I roku Marketingu dowolnej uczelni w kraju wymyśliłby za piwko
      (no, może dwa). Gratuluję kreatywności.
      • Gość: pen Re: To idzie tani roaming IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.07, 20:58
        oprócz bardzo dobrego prepaida mają też ciekawą oferte internet z laptopem gdzie
        można kupić maxdate na raty bez odsetek w dodatku z tanszym abo na internet o
        30zl. Jest tam jeszcze pare innych gratisow jak karta czy nawet torba na kompa.
        Internet w prepaidze tez jest ok.Abo u nich nie mam ale kumpel ma i jest
        zadowolony wiec chyba tez ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka