Dodaj do ulubionych

Komórka pilotem do TV

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 19:43
Dziś w artykule w GW o programistach do komórek była wzmianka o kimś kto
używa komórki jako pilota do TV.
Czy to jakiś typ komórki czy kwestia dodatkowego oprogramowania?
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: Komórka pilotem do TV 10.09.03, 00:50
      z tego co wiem to tylko nokia 3650 moze byc uzywana jako pilot tv. w tym
      telefonie jest to chyba kwestia wgrania mu jakiegos programu.
      • Gość: Zowix Re: Komórka pilotem do TV IP: *.NET / *.stella.net.pl 10.09.03, 20:01
        Bodajże jeszcze N7650 ma taką możliwość, oczywiście po wgraniu odpowiedniego
        softu, który nazywa się IR Remote Control czy coś takiego :)

Pozdrawiam
        • michaelandro Re: Komórka pilotem do TV 10.09.03, 23:51
          Ja mam to zainstalowane w n7650. Dziala wysmienicie, ze wszystkimi urzadzeniami
          jakie mam w domu. tyle tylko ze ma ograniczona ilosc odpalen, potem trzeba
          zrestartowac program. Polecam!
    • m_baczek Re: Komórka pilotem do TV 11.09.03, 17:13
      Można używać komóry jako pilota każdej marki użądzeń
      audio-wideo,Ale musisz zainstalować odpowiednie
      oprogramowanie i oczywiście musi to być telefon z IrD-ą a
      najlepiej Nokia7650
    • Gość: Rosa Re: Komórka pilotem do TV IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 11.09.03, 17:47
      Czy wyście kompletnie pogłupieli?
      Po kiego .... wam pilot w komórce? Co innego gdyby zamontować małą fontannę i
      zamrażarke do piwa ale PILOT ?!?!?!
      • Gość: May79 Re: Komórka pilotem do TV IP: *.acn.waw.pl 11.09.03, 19:57
        Rosa, ale nie ma sie po co denerwowac - toz takie piloty juz dawno temu byly
        dostepne w zegarkach. A dla komorek to tylko kolejny bajer, na ktorym producenci
        beda zarabiac. Czy to ma wiekszy sens nie jestem pewien, ale zobacz ilu
        podnieconych maniakow za chwile bedzie walilo do salonow kupic taka komorke. A
        pozniej beda sie cieszyc mogac zmienic kanal w TV swoja cudowna komorka,
        sluchajac z niej muzyki na MP3 i robiac zdjecia w miedzyczasie. A przepraszam,
        beda jeszcze sprawdzac poczte, i czatocac przez internet z kolega, ktory siedzi
        w pokoju obok.
        Dobra, zlosliwy jestem, ale jak dla mnie, to tylko kolejny debilny sposob na
        wyciaganie ze mne kasy, przez producenta.
        Pozdrawiam
    • Gość: radossci Re: Komórka pilotem do TV IP: *.idea.pl 11.09.03, 22:47
      każdy telefon wyposażony w symbiana i ir - bardzo udatna funkcja ;)
      • Gość: ssniuniek Re: Komórka pilotem do TV IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.09.03, 00:52
        witam, ja wlasnie ostatnio rozwalilem pilota od telewizora a mam komorke z
        irdem 6310i i ciekawe czy mozna w niego wgrac tez program bo kabel mam zeby
        sie polonczyc z kompem , jaki to jest program!!!!!?????
        • Gość: radossci Re: Komórka pilotem do TV IP: *.idea.pl 17.09.03, 00:59
          Niestety nie. Twój telefon nie obsłuzy tej aplikacji
          Pozdrawiam
      • Gość: im Re: Komórka pilotem do TV IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 09:32
        a ja mam fajnego pilota z ogromna ilością kolorowych przycisków i chciałbym go
        przerobić na komórkę tylko nie bardzo mam pomysła jak...
        • Gość: szalony Re: Komórka pilotem do TV IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 21.09.03, 11:10
          Tez pracuje nad tym od jakiegos czasu, a przynajmniej od momentu kiedy moj
          pilot utonol w zupie pomidorowej.Jak tylko skoncze projekt napisze co o tym na
          GW

PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka