Gość: Agnieszka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 10:10 czy ktos z Was orientuje sie czy zdjecie zrobione przpez se t610 mozna przeslac na nokie 3510i? Czy bedzie ono czytelne i w dobrej jakosci? Czy tez telefon ten wogole go nie odczyta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: se t610 a nokia 3510i - mms 11.11.03, 10:37 nie powinno być żadnych problemów. Jeżeli już to zdjęcie nie powinno być zbyt duże. Nie wiem czy 3510i ma ograniczenie wielkości MMS. Nokia ma 4096-cio kolorowy wyświetlacz więc zdjęcie będzie wyglądało nienajgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: se t610 a nokia 3510i - mms IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 11:25 nie rozumiem :| wyslalam tego mmsa i w nokii mi zamrygalo i nagle zniknelo i nie ma nic... jakby sie rozplynelo w powietrzy, a o ile wiem to nawet jesli nie moge go odebrac mmsa to podaja adres internetowy, z ktorego mozna mmsa odebrac. A mi co chwila wyskakuje terz "nie wazny punkt dostepu gprs" pomimo ze mam wszystko ustawione jak nalezy :| Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: se t610 a nokia 3510i - mms 11.11.03, 20:54 Jeżeli korzystasz z abonamentowej wersji to masz bezpłatne BOK. Zadzwoń tam i poproś o dokładne, krok po kroku, przedstawienie konfiguracji obydwu telefonów. Ja tak zrobiłem, spisałem sobie na karteczke, powoli na spokojnie wprowadziłem i...działa! :) p.s. a czy te telefony są w tej samej sieci? kiedyś nie mogłem wysłac mmsa z idei do ery, bo...sieci nie dogadały sie jeszcze! (jak kiedyś z smsami!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: se t610 a nokia 3510i - mms IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 22:04 tak.. w tej samej.. przyslali mi jdnak adres internetowy gdzie moglam odebrac swojego mmmsa ale musze sie chyba jednak dowiedziec w BOKu jak to jest z ta konfiguracja gprs... normalnie wzystko dziala jak nalezy, tylko to odbieranie mmsow sie cos kasztani :| Odpowiedz Link Zgłoś