Gość: Olalipińska IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.09, 11:04 Co sądzicie o tym telefonie,wart jest swojej ceny? Nie długo wymieniam aparat i troszkę się na nią napaliłam.Hmmm........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezary30 Re: Nokia 6303 classic 08.09.09, 19:26 bardzo udany telefon, następca 6300, jednak z lepszą baterią, lepiej leży w dłoni. Ma czujnik światła (podświetlenie klawiatury włącza się jak jest ciemniej albo jak zasłonimy sam czujnik). Odtwarzacz mp3 i radio działają bardzo ładnie (dla mnie, pasażera transportu miejskiego to podstawa). Polecam ten telefon. --- zostan bogiemm seksu www.oswieconykochanek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martazdunek Re: Nokia 6303 classic IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 21:03 Zapraszam na forum poświęcone temu modelowi: forum nokia 6303 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McFetter Re: Nokia 6303 classic IP: *.chelmnet.pl 13.09.09, 10:19 Tak telefon jest naprawde bardzo dobry i podoba sie wszystkim którzy docenili Nokie 6300. W sumie model 6303c jest ulepszenioem słynnego 6300. Mocniejsza bateria i lepszy aparat to tylko niektóre z udogodnien producenta. Ekran jest wiekszy. Telefon prezentuje sie też bardzo dobrze wizualnie. Polecam go, aczkolwiek nie wiem czy jest wart tych 6 stów. Odpowiedz Link Zgłoś