Gość: iza IP: *.centertel.pl 02.02.10, 12:54 poszukuje brata nazwiskiem zander z elblaga.ja wyladowalam w domu mal ego dziecka w elblagu.mieszkalismy na ul.malborskiej w elblagu.matka bogumila bodzek.ojciec zygmunt zander Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireneuszottozander Re: rozdzieleni 12.05.10, 22:05 Cześć mam na imię Ireneusz Otto Zander. Do Elbląga przyjechało Zanderów jeden zamieszkał na Malborskiej drugi na Fredry. Ja jestem od tego z Fredry. Mój dziadek miał na imie Otto,ojciec Ryszard.Mimo wszystko jesteśmy rodziną. Znajdziesz mnie na ireneuszottozander@wp.pl,na naszej klasie zresztą jest tam rodzina z całego świata. Z tego co wiem to ktoś z Malborskiej mieszka w Berlinie.Pozdrawiam Irek. Mój tel.609 703 141. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: rozdzieleni IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 14:43 hmmm podaje numer 501 573 463 do żony Irka (do niego nie mam) Iwony, tylko ostrzegam, że kobietka jest niezbyt sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: rozdzieleni 27.02.14, 22:38 No jeśli jej znajomi podają jej numer publicznie, to nic dziwnego, że jest dla nich niesympatyczna :D Odpowiedz Link Zgłoś