Dodaj do ulubionych

pomozcie mi znalezc

IP: *.centertel.pl 26.01.11, 02:45
poszukuje trójki rodzeństwa. Jakieś 4 lata temu zostali adoptowani przez Włochów wiem tylko że mieszkają na Sycylii ich matka adopcyjna jest nauczycielką przy kości, tyle się dowiedziałam w domu dziecka w którym byli w Warszawie na ulicy korotyńskiego. Tamta rodzina w ostatniej chwili się rozmyśliła i nawet nie pozwolili nam się pożegnać. Brat Tomek ma teraz 16 lat, siostra Marlena 14 i druga siostra Maja 11, wszyscy są szczupli blondyni. wiem ze zmienili imiona i nazwiska.jedna siostra tylko zachowala swoje.niewiem ktora.mam też parę zdjęć odbitych na ksero. nie chcę ich buntować na tamtą rodzinę ani namawiać do przyjazdu poprostu chcę wiedzieć co u nich, czy są szczęśliwi... pamiętam do dziś jak z bratem się pokłóciłam ostatni raz jak go widziałam. tęsknie za nimi, zawsze byliśmy zżyci. chciałabym dostać chociaż szanse żeby się pożegnać... jeśli ktoś byłby chętny pomóc to proszę pisać gg:21030687, mail: jolka-kabaret@wp.pl, skype: lolka224. będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam i czekam...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka