Dodaj do ulubionych

wtedy byles malutki Joziu....

25.06.11, 23:10
Poszukuje kogos ,kogo pamietam z dziecinstwa.Jozek-tak mial na imie chlopiec,ktorego moja mama na swieta zabierala z wroclawskiego domu dziecka.Pamietam tylko imie...wraz z siostra ,bylysmy dumne ze mamy brata.Z niecierpliwoscia czekalysmy na jego przyjazd.Swienie sie z nami bawil.Mnie kiedys zamknal w tapczanie,innym razem schowal przed siostra w worku po mace...he,he.Z pozniejszego czasu pamietam,ze ktoregos razu przyjechal z kolega.Robili na 8-go marca piekne laurki dla mojej mamy.Prawdopodobnie byl zdolny bo e laurki byly piekne.Wtedy widzialam go po raz ostatni.czasami mysle o nim.Ciekawa jestem jak ulozylo sie mu zycie,dlaczego nigdy wiecej sie nie pojawil w naszym domu,czy ma rodzine?Gdzie mieszka?Prawdopodobnie niegdy nie otrzymam odpowiedzi na moje pytania (bardzo malo danych) ale....cuda sie przeciez zdazaja?
Obserwuj wątek
    • przeprosiny Re: wtedy byles malutki Joziu.... 09.07.11, 22:18
      Dzień dobry,

przeczytałam Pani ogłoszenie i zapraszam Panią do udziału w nowym programie TV o zerwanych więzach, utraconych kontaktach, powikłanych ludzkich losach.

Będziemy odszukiwali dawno nie widziane osoby, krewnych czy przyjaciół, z którymi ktoś nie ma kontaktu, stare miłości i (jeżeli obie strony będą sobie tego życzyły) organizowali im spotkania.

Jestem profesjonalnym poszukiwaczem - i chętnie podejmę się odszukania dorosłego już Józia, jeżeli zgodzi się Pani na udział w naszym programie.

Pozdrawiam i podaję kontakt:
      iwona.konieczna@endemol.pl
      tel. 504 083 757 (prosze o krótki telefon a oddzwonię)
    • pinkiboy Re: wtedy byles malutki Joziu.... 21.07.11, 18:04
      Witam serdecznie!
      Pozwalamy sobie skierować niniejszą korespondencję, ponieważ znaleźliśmy post na forum gazeta.pl.
      Jesteśmy specjalistami w poszukiwaniach osób i jeśli nastąpi taka potrzeba jesteśmy gotowi pomóc.
      więcej na:
      www.resh.home.pl

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka