asica74 23.05.04, 00:55 no wlasnie? czy jest wiecej osob o tym nazwisku? Czy moze ktos wie, jakie jest pochodznie tego nazwiska i skad ono pochodzi? bede wdzieczna za wdzelakie posty Asica Sidor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.vc.shawcable.net 23.05.04, 06:13 Sluzylem w Gdansku moim dow.byl por.A.Sidor milo go wspominam to bylo 25 lat temu.pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trochę ich jest. Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 09:11 W Krzywdzie koło Łukowa żyje rodzina Sidor. W Piechowicach koło Jeleniej Góry żyje Zofia Ćwionkała z domu Sidor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidor waldemar Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:14 sidor waldemar katowice 29.08.1958. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica74 Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 12:53 o! jak milo! moja rodzina mieszka w Tomaszowie Lubelskim, na zamojszczyznie. Ale oprocz rodziny taty mego brata, nie znam zadnych innych. PAmietam, ze obilo mi sie nazwisko Sidorczuk. Jestem ciekawa jakiego pochodzenia jest to nazwisko? Polskie? Ukrainskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAMP69 Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.05, 17:37 DZIEWCZYNO !!! OTWÓRZ KSIĄŻKĘ TELEFONICZNĄ MIESZKAŃCÓW LUBLINA, ZRÓB SOBIE CIEPŁĄ HERBATĘ I ZACZNIJ CZYTAĆ, CZYTAĆ, CZYTAĆ... TAK NA MARGINESIE MÓJ TEŚĆ TO SIDOR ! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.chello.pl 23.05.04, 19:24 Ola Sidor pracuje w klubie kultury w Falenicy bardzo sympatyczna plastyczka, młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinda Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.arcor-ip.net 23.05.04, 20:17 Dawno temu moim nauczycielem historii byl pan SIDOR - imienia nie pamietam. Cztery lata temu spotkalam bylego profesora na zjezdzie szkolnym. Przemily starszy pan. Okolice Lodzi ale nie wiem gdzie dokladnie zamieszkuje. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jova1 Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? 25.05.04, 14:47 w olesnicy pod wroclawiem mieszka rodzina sidorow ale oni wywodza sie z okolic jaroslawia na rzeszowszczyznie i to chyba jest kolebka tego nazwiska gdyz ma ono podobne brzmienie do nazwisk lemkowskich i ukrainskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.interparts.biuro / *.interparts.com.pl 26.05.04, 15:12 SIDORÓW JAK PSÓW:)JA TEŻ NOSZE TO NAZWISKO. SPORO LUDZI O TYM NAZWISKU MIESZKA NA BIAŁOSTOCCZYŹNIE, W ŁOMŻYŃSKIEM I NA MAZURACH. NIE JEST TO WCALE RZADKIE NAZWISKO....POCHODZENIE PODOBNO BIAŁORUSKIE.. POZDRO DLA WSZYSTKICH SIDORÓW ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:29 Bardzo duża rodzina Sidorów mieszka w Lubartowie (Lubelskie). Jest to tzw. "stara lubartowska rodzina". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jayin Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? 21.09.04, 10:46 :-) Dwóch moich znajomych - braci o tym nazwisku jest w składzie fajnego szantowo- folkowego zespołu Yank Shippers. www.yank.szanty.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.dashofer.pl / 212.160.156.* 14.10.04, 09:13 Moi dziadkowie nazywają sie Sidor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.dashofer.pl / 212.160.156.* 14.10.04, 09:15 Pochodzą ze Lwowa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 01:41 Sidorowie moeszkali w <przemyslu, przy ul.Wodnej; Jeden byl Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryśka Najsławniejszy Sidor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 18:42 Marek Sidor - b. wiceminister, prezes Urzędu Lotnictwa Cywilnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Najsławniejszy Sidor IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.05, 22:49 Nieee... Najslawniejszy to Lech Sidor, byly Mistrz Polski w tenisie ziemnym w latach 90-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnkra Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.11.04, 11:01 Halina Sidor chodzila do 2 LO w Nowym Saczu,jej siostra byla pielegniarka w gabinecie szkolnego dentysty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILPOP Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:44 W Prokuraturze Okręgowej w Gorzowie Wlkp. pracuje prokurator nazwiskiem Sidor imienia nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio p. dr Sidor -stomatolog z Gorzowa Wlkp. 25.03.05, 19:26 Bardzo dobra dentystka i przemiła osoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
go2hell Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? 05.07.05, 20:18 mnie to chyba nikt tu nie przebije. jestem z Lublina (gdzie się nie obrócisz, to Sidorów pełno).Oprócz siebie poznałam,nie ruszając się w tym celu z tegoż miasta, trzy inne Anny Sidor. Pierwsza to była moja histeryczka (tak,'histeryczka' a nie'historyczka' z podstawówki) - oczywiście miałam u niej przewalone, poza tym inni nauczyciele usilnie chcieli wiedzieć, czy moja 'mamusia' nie uczy historii:) Druga osoba napatoczyła się przy okazji egz. wstępnych na studia - odróżniano nas po dacie urodzenia (no, na szczęście nie była jednakowa).Nie wiem, jakie są dalsze losy mojej imienniczki, bo dostałam się, ale tam nie studiuję. Trzecia Anna (Sidor to nazwisko panieńskie) uczy mnie teraz na studiach (i znowu przewalone). Najlepsze jest to,że też chodziła do tej podstawówki,co ja i przytrafiła jej się owa słynna 'histeryczka' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charity Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 23:00 W Korzeńcu koło Przemyśla i w samym Przemyślu. Z tego co słyszałam to ukraińskie nazwisko. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.cable.mindspring.com 15.07.05, 11:19 i ja Sidor. Mieszkam Na Florydzie. Szukalem cos na temat historii tego nazwiska. To ponoc jakas mieszanka wegiersko-francuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: SIDOR- CZY JEST NAS WIECEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:55 Oczywiście, że jest więcej Sidorów. Moja mama z domu Sidor pochodzi z Końskich. Ma dwie siotry i brata. Poydrawiam, Joanna jzz@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Sidor jest nas więcej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.14, 18:56 Od kąd pamietam moja rodzina ma korzenie w Majdanie Górnym pod Tomaszowem Lubelskim, chyba najwięcej Sidorów jest na lubelszczyźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jest nas więcej IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.15, 03:03 Moja rodzina pochodzi z Majdanu Górnego -konkretnie dziadek Jan Sidor chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o swojej rodzinie to kontakt do mnie : Anna Sidor proszę pisać na maila ania3319@gmail.com Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś