Gość: KALISZEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:21 Szukam osób o nazwisku Kaliszewski, rodzina jest rozsiana po całej Polsce, czekam na sygnały. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaliszewski Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:42 chyba jestem sam na świecie :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.ny325.east.verizon.net 14.09.04, 01:23 najwiecej ich na Kaszubach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KALISZEWSKI Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:03 I TYLKO TYLE :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
corolla1 Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ 19.09.04, 07:56 Kiedys (jakies 10 lat temu) chodzilam do klasy z Dorota Kaliszewska. Ale nie wiem co teraz sie z nia dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliszewski Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:48 czy Ona jest biblotekarka i mieszka we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
qqq10 Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ 27.09.04, 10:48 Jestem Kaliszewski mieszkam w Poznaniu i trochę rodziny tutaj miezska. co Ciebie interesuje Bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaliburz Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.chello.pl 03.10.04, 10:35 Rodzina mojego Ojca -Kaliszewscy pochodza z Przasnysza.Dziadek mial na imie Antoni,jego synowie Jerzy (moj ojciec-zmarl w 1999 roku ) i mlodszy Andrzej mieszka w Warszawie.Synowie Andrzeja to Sebastian i Jan.Ja mam na imie Bozenna i mieszkam w Warszawie.Jezeli to o ta linie Kaliszewskich chodzi ,to prosze o sygnal i dam namiary na Wuja ktory duzo wie o naszej Rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Kaliszew Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 14:53 Mój dziadek miał na imię Michał przyjechał na ziemie odzyskane w 1945r ze wschodu z Wicynia woj.tarnopolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kinita5 Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ 08.10.04, 13:01 Znam Kaliszewskich z Częstochowy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliszewski Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:33 czyżby Kaliszewscy nie mieli komputerów i nie czytali tego forum????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Kaliszewski Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 22.10.04, 23:35 mamy komputery,ale nie chce sie nam tu ujawniac naszej rodziny,bo polowa z nas pracowala kiedys dla Stalina i SB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaliszewski Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:42 To wcale nie jest zabawne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Kaliszewski Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 70.18.12.* 29.10.04, 23:20 Wiem,ze to nie jest zabawne,my caly czas sie boimy sluzb specjalnych,a noz widelec gdzies nam cegla znienacka na glowy spadnie,cholera ze ten swiat sie przewrocic musial!? Odpowiedz Link Zgłoś
corolla1 Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ 06.11.04, 09:29 Dopiero teraz znow tu zagladam. Ona mieszkala w Pomorskim. Nie moge przypomniec sobie nazwy tej miejscowosci, ale dojezdzala do szkoly do Gdanska. To bylo w latach 88-94. Nie wiem czy wyprowadzila sie do Wroclawia...nie mam niestety z nia kontaktu odkad ukonczylysmy szkole. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bratt Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ IP: 57.67.16.* 23.11.04, 12:13 Kaliszewska Maja - mieszka w Kostrzynie, lubuskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: KALISZEWSCY ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.wroc.zigzag.pl / *.wroc.zigzag.pl 24.11.04, 08:55 Hm. Mój ojciec, którego straciłem z widoku prawie 20 lat temu nazywa się Krzysztof Kaliszewski... Mieszkaliśmy we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Kaliszewski Re: Kaliszewscy odezwijcie się IP: *.digimobil.es 12.10.13, 11:19 Mieszkam w Pyrzycach w województwie zachodniopomorskim,ojciec i matka wyjechali na zachód ze Strzegowa w byłym woj. ciechanowskim.A ty z kąt jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Kaliszewscy odezwijcie się 13.10.13, 17:23 Mam zdjęcia robione w Tarnopolu w słynnym Zakładzie foto Bruno Kaliszewskiego. Więc chyba część tego nazwiska jest na Kresach. Odpowiedz Link Zgłoś