Gość: Lecho IP: *.teleton.pl 29.11.04, 14:29 Andrzej Krzyżanek,wspaniały kompan, znawca komuterów, niegdyś Lublin a teraz ? Szukam jakiegokolwiek namiaru, telefonu, e-mail... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lecho Re: ANDRZEJ KRZYŻANEK IP: *.teleton.pl 03.12.04, 12:43 Nie wierzę, przepadł bez śladu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: ANDRZEJ KRZYŻANEK IP: *.teleton.pl 10.12.04, 08:07 Przypominam, Andrzej poichodzi z Lublina, skończył Politechnikę w Warszawie, duża kultura i wiedza, pomóżcie mi go odnaleźć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
akrzyzanek Re: ANDRZEJ KRZYŻANEK 24.01.05, 17:04 I potwierdzam, że skończyłem Politechnikę Warszawską. Zatem pytanie - kto mnie szuka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
akrzyzanek Re: ANDRZEJ KRZYŻANEK 24.01.05, 17:03 To być może o mnie chodzi. Mam korzenie lubelskie, komputery są mi też bliskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: ANDRZEJ KRZYŻANEK IP: *.teleton.pl 10.02.05, 14:53 Panie Andrzej, toż to ja, imć druch wojenny i kompan muzyczny !!! pisz na Berdyczów, psst, na lecho99@polbox.com !!!!!!!!!!! Szczecin w pas się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: ANDRZEJ KRZYŻANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:16 up Odpowiedz Link Zgłoś