Gość: korzon IP: *.war.novell.com 13.07.01, 12:59 szukam mojej rodziny rozproszonej po wojnie nazwisko Walfisz, moze byc takze w innej pisowni korzon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Walfisz, valfish itp IP: 10.40.65.* 15.08.01, 17:36 Czesc zrobilam kiedys wywiad z pewna kobieta , która wyszla za Walfisch'' a,ktory byl dosyc znanym pianista. Oboje urodzili sie w Breslau, przedwojennym Wroclawiu. Ona jescze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadowski Re: Walfisz, valfish itp IP: *.nyc.rr.com 30.09.01, 19:53 Znam Zine Walfisz z NYC I jej brata Arnolda, mieszkajacego obecnie w Szwecji. Oboje mieszkali w Walbrzychu/Wroclawiu do 1968 roku Martin w NYC (sadowsk1@erols.com) Gość portalu: korzon napisał(a): > szukam mojej rodziny rozproszonej po wojnie > nazwisko Walfisz, moze byc takze w innej pisowni > > korzon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Walfisz, valfish itp IP: 172.19.41.* / *.tetrapak.com 01.10.01, 14:25 czesc sadowski, jaki swiat jest maly! mam przyjemnosc znac "szwedzkiego" Walfisza! Odpowiedz Link Zgłoś