Dodaj do ulubionych

Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski

13.05.05, 16:36
poszukuje.
Obserwuj wątek
    • farrukh2 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 14.05.05, 20:00
      W Nysie mieszka kilkuosobowa rodzina Tajerow.Moja kolezanka wlasie wyszla za
      maz za Roberta Tajera.
      • mayessa Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 14.05.05, 20:37
        częstochowa-podlejscy
        • nilusia Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 18.05.05, 18:53
          a cos wiecej? czy to sa rodowici czestochowianie, czy moze maja jakies korzenie
          w jaworzniku?

mayessa napisała:

> częstochowa-podlejscy
          • dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 15.06.05, 14:01
            Mieszkam w Częstochowie od urodzenia i od urodzenia mam nazwisko Tajer. Wszyscy
            Faceci którzy jeszcze żyją i mieszkją w Częstochowie to:Zbigniew, Tadeusz,
            Witold, dwóch Tomaszów i Filip
      • nilusia Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 18.05.05, 18:52
        a czy to moze jakies pokrewienstwo z Tadeuszem Tajerem z Warszawy?

farrukh2 napisała:

> W Nysie mieszka kilkuosobowa rodzina Tajerow.Moja kolezanka wlasie wyszla za
        > maz za Roberta Tajera.
    • dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 06.07.05, 20:12
      wpisujcie się - t.tajer
      • dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 23.07.05, 15:25
        :))
        • dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 01.09.05, 10:37
          wpisujcie się
          • Gość: ewka Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski IP: *.wzinz.com.pl / *.wzinz.com.pl 14.09.05, 12:30
            dziadek robi drzewo genealogiczne tajerów, może jesteś zainteresowany?
            • Gość: dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski IP: *.prenet.pl 20.09.05, 11:10
              jeżeli to do mnie, to tak. mój adres dwat@op.pl
            • Gość: sylvekp Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 12:07
              Witam,

Ja również buduję drzewo mojej rodziny i rozpocząłem właśnie poszukwania przodków z rodzny Tajer ( Antoni zm.ok.1920r.) z Poniatowej i okolic, woj.Lubelskie.
              poproszę o kontakt
    • dtajer Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 20.09.05, 21:20
      Witam wszystkich związanych z nazwiskiem Tajer.
      Nazywam się Donat Tajer i mieszkam od urodzenia w Słupsku. Mój ojciec pochodził
      z lubelszczyzny - Wilków n/Wisłą - koło Kazimierza Dolnego.
      Mój brat Mirosław pomagał poszukiwać informacji na temat Tajerów dla osoby,
      która postanowiła napisać książkę o tym rodzie. Nie wiem czy książkę już wydano.
      Wiem natomiast, że część Tajerów (związanych z lubelszczyzną) mieszka w USA -
      strona internetowa jednego z nich - www.rtajer.com. Tam są niektóre informacje
      dotyczące "polskiej części Tajerów". Ja poszukuję informacji o innej stronie
      internetowej dotyczącej tego rodu - prawdopodobnie serwery polskie. Jeśli ktoś
      coś wie na ten temat to proszę o informacje.
      Jeśli ktoś chiałby się dowiedzieć czegoś więcej na temat Tajerów, których zanm
      to proszę o kontakt ze mną pod adresem:

dtajer@softland.com.pl lub przez komunikator GG: 3560752

• julka1979ch Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 16.03.17, 18:31
      nazywam się Aneta Tajer, jestem z lubelskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka