farrukh2 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 14.05.05, 20:00 W Nysie mieszka kilkuosobowa rodzina Tajerow.Moja kolezanka wlasie wyszla za maz za Roberta Tajera. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 14.05.05, 20:37 częstochowa-podlejscy Odpowiedz Link Zgłoś
nilusia Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 18.05.05, 18:53 a cos wiecej? czy to sa rodowici czestochowianie, czy moze maja jakies korzenie w jaworzniku? mayessa napisała: > częstochowa-podlejscy Odpowiedz Link Zgłoś
dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 15.06.05, 14:01 Mieszkam w Częstochowie od urodzenia i od urodzenia mam nazwisko Tajer. Wszyscy Faceci którzy jeszcze żyją i mieszkją w Częstochowie to:Zbigniew, Tadeusz, Witold, dwóch Tomaszów i Filip Odpowiedz Link Zgłoś
nilusia Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 18.05.05, 18:52 a czy to moze jakies pokrewienstwo z Tadeuszem Tajerem z Warszawy? farrukh2 napisała: > W Nysie mieszka kilkuosobowa rodzina Tajerow.Moja kolezanka wlasie wyszla za > maz za Roberta Tajera. Odpowiedz Link Zgłoś
dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 06.07.05, 20:12 wpisujcie się - t.tajer Odpowiedz Link Zgłoś
dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 01.09.05, 10:37 wpisujcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski IP: *.wzinz.com.pl / *.wzinz.com.pl 14.09.05, 12:30 dziadek robi drzewo genealogiczne tajerów, może jesteś zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwat59 Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski IP: *.prenet.pl 20.09.05, 11:10 jeżeli to do mnie, to tak. mój adres dwat@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvekp Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 12:07 Witam, Ja również buduję drzewo mojej rodziny i rozpocząłem właśnie poszukwania przodków z rodzny Tajer ( Antoni zm.ok.1920r.) z Poniatowej i okolic, woj.Lubelskie. poproszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
dtajer Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 20.09.05, 21:20 Witam wszystkich związanych z nazwiskiem Tajer. Nazywam się Donat Tajer i mieszkam od urodzenia w Słupsku. Mój ojciec pochodził z lubelszczyzny - Wilków n/Wisłą - koło Kazimierza Dolnego. Mój brat Mirosław pomagał poszukiwać informacji na temat Tajerów dla osoby, która postanowiła napisać książkę o tym rodzie. Nie wiem czy książkę już wydano. Wiem natomiast, że część Tajerów (związanych z lubelszczyzną) mieszka w USA - strona internetowa jednego z nich - www.rtajer.com. Tam są niektóre informacje dotyczące "polskiej części Tajerów". Ja poszukuję informacji o innej stronie internetowej dotyczącej tego rodu - prawdopodobnie serwery polskie. Jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę o informacje. Jeśli ktoś chiałby się dowiedzieć czegoś więcej na temat Tajerów, których zanm to proszę o kontakt ze mną pod adresem: dtajer@softland.com.pl lub przez komunikator GG: 3560752 Odpowiedz Link Zgłoś
julka1979ch Re: Osoby o nazwisku: Pompa, Tajer, Podlejski 16.03.17, 18:31 nazywam się Aneta Tajer, jestem z lubelskiego Odpowiedz Link Zgłoś