szawuszka 08.10.02, 12:09 Poszukuję swoich gwiezdnych bliźniąt: urodzonych 2.11.1975r. w okolicach Kamiennej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szawuszka Re: Urodzeni w Zaduszki 11.10.02, 09:20 Z teggo co wiem urodziło się nas wtedy sześcioro lub pięcioro w jednym szpitalu. Może ktoś zna taką osobę. Może też być z 1, 3 lub 4 listopada. Strasznie mi zależy na znalezieniu kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
sylva Re: Urodzeni w Zaduszki 31.10.02, 18:20 szawuszka napisał(a): > Z teggo co wiem urodziło się nas wtedy sześcioro lub pięcioro w jednym > szpitalu. Może ktoś zna taką osobę. Może też być z 1, 3 lub 4 listopada. > Strasznie mi zależy na znalezieniu kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Urodzeni w Zaduszki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 18:48 Z tego co czytałam w "mądrych książkach" to osoby urodzone w tym samym czasie i w mniej więcej tym samym miejscu są trochę jak prawdziwe bliźnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrota Re: Urodzeni w Zaduszki IP: *.proxy.aol.com 02.10.03, 16:20 Niestety nie urodzilam sie w tym szpitalu, ale w Mlawie 2.11.1975 r. To bylo straszne przezycie dla mojej mamy, moj tata zgina w wypadku 2 m-ce przed moimi narodzinami :( Pozdrawiam cie Szwawuszko. Odpowiedz Link Zgłoś
szawuszka Re: Urodzeni w Zaduszki 31.10.03, 21:59 Mimo wszystko miło jest wiedzieć, że 2 listopada przyszli na świat również inni ludzie . Jakoś te pierwsze dni listopada wszystkim kojarzą się ze śmiercią i są strasznie smutne, a my wtedy własnie zaczęliśmy żyć. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś