Dodaj do ulubionych

Małgorzata Zdzislaw Malinowski-Canada-szukam Was

24.10.01, 19:10
Czy to forum może być skuteczne? chętnie skontaktowałabym się z Gosią -
pochodzą z tarnowskiego, a w Canadzie są już ze 20 lat - ostatnio mieszkali
gdzieś w okolicach Niagary -Saint Catarines- oni to nie wiem czy tu wchodzą ,
raczej ich dzieci- synowie- rasowe chłopaki, ale podejrzewam, że anglojezyczne.
Może ktoś mi podpowie jak ich szukać, na jakich www.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Małgorzata Zdzislaw Malinowski-Canada-szukam Was IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.01, 16:53
      Zobacz na
      canada411.sympatico.ca/english/presults.asp?
      lastname=Malinowski&firstname=&citytown=&province=ON&row=0
      Oto kilka nazwisk:

MALINOWSKI, Z 108 LEASIDE DR ST CATHARINES ON (905) 938-1872
      MALINOWSKI, ANDREW 314 BUNTING RD ST CATHARINES ON (905) 938-2498
      MALINOWSKI, H 264 GRANTHAM AVE ST CATHARINES ON (905) 935-2171

Powodzenia
      Jacek
      • Gość: Marek Re: Małgorzata Zdzislaw Malinowski-Canada-szukam Was IP: *.qc.sympatico.ca 05.12.01, 17:16
        Znam tych ludzi bo tutaj mieszkam -prowadzili kiedys sklep gdzie ja robilem
        zakupy.odpisz na moj post to zalatwie Ci kontakt.do uslyszenia-Marek
        • barbaragur Re: Małgorzata Zdzislaw Malinowski-Canada-szukam Was 06.12.01, 20:29
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Znam tych ludzi bo tutaj mieszkam -prowadzili kiedys sklep gdzie ja robilem
          > zakupy.odpisz na moj post to zalatwie Ci kontakt.do uslyszenia-MarekA jednak to
          takie cudo techniki, że zaczynam mieć do niego tj.internetu sentyment- po prostu,
          super Drogi Marku- o nich właśnie mi chodzi,bo kiedyś miałam z nimi kontakt-Gosia
          to była moja najlepsza koleżanka w liceum/27 lat temu/ proszę Cię napisz mi i-
          meila na adres barbaragur@poczta.gazeta.pl

• Gość: Marek Re: Małgorzata Zdzislaw Malinowski-Canada-szukam Was IP: *.qc.sympatico.ca 07.12.01, 07:02
            Odzywam się-Marek.Ponieważ u mnie jest 1 w nocy nie będę długo pisał.Wracam
            tutaj codziennie ponieważ chcę ci pomóc i w bliskim terminie skontaktuje sie z
            tobą (może dzień może dwa).Ale tak jak napisałem znam tych ludzi i załatwię ci
            z nimi kontakt w ramach koleżenskiej pomocy rodaków poza granicami
            Polski.Chwilka cierpliwości -pozdrowienia Marek
            • barbaragur Re: Małgorzata Zdzislaw Malinowski-Canada-szukam Was 07.12.01, 16:38
              Dziękuje uprzejmie, nie musisz się śpieszyć, w końcu tyle lat się nie
              kontaktowałam z koleżanką to i miesiąc dłużej też może być, a przed Swiętami
              zapewne jesteś zajęty, a poza tym nie chciałabym sprawiać wiele kłopotu- bo to
              jest tak, że człowiek nie wie jak zostanie potraktowany czas zmienia ludzi,a
              sentymenty wietrzeją- pozdrowienia z b.mroźnego Krakowa-20 st.C.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka