arturwysocki 16.07.06, 02:44 Jak w temacie, poszukuje mojej rodziny nazwisko Wereszczynski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hera.dnw Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny 16.07.06, 20:48 8089260 to numer gg Kamila Wereszczyńskiego :) może będzie chciał z Tobą pisać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.eranet.pl 22.09.06, 08:15 Jesteśmy rodziną Wereszczyńskich z Wrocławia. Jest nas tu dość sporo. Jeśli chcesz napisać , pisz na e-mail: julka34@o2.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 21:37 wereszczyński mieszka w płocku. zobacz w książce telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.01.07, 20:31 znam wereszczyńskich z sandomierza Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny 23.01.07, 21:43 a ja znam Wereszczyńskich mieszkających w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
arturwysocki Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny 21.03.07, 21:16 To już bliżej :d, ja urodziłem się w Malborku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Marek Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 00:51 burmistrz Marek pod Warszawą nazywa się Wereszczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogi Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.unused.derbynet.waw.pl 26.04.07, 22:46 Prezes Fabryki Łożysk z Kraśnika woj. Lubelskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salserka Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.07, 14:56 Przemek Wereszczynski . tancerz . Studio tanca The Salsa Kings Gdynia ul. Sląska 53. Odpowiedz Link Zgłoś
arturwysocki Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny 25.01.08, 14:09 hehehe, to mój bliski kuzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 21:47 czesc- chyba nie jestesmy rodzina . Ja irek wereszczynski moi pradziadkowie herbu Korczak mieszkali w miejscowosci Slup kolo Czyzewa mieli tam majatek ktory po zaginieciu dziadka w pierwsza wojne sprzedano . Prabapka wiec przeprowadzila sie do warszawy kupujac plac na Koszykowej ale wszystko stracila wpodczas 2 wojny. Pradziadek mial podobno braci wykrzatalconych ale z nimi nie utrzymywal kontaktu natomiast oni bardzo mu pomagali przesylajac pieniadze. Byl lekkoduchem . Wiem ze czesc rodziny wyjechala do stanow mieli zabrac i dziadka ale ten przepil bileti zostal w Polsce .Dziadka brat i siostra podobno nie mieli dzieci.Po nich zostala mi tylko lyzeczka herbowa i ksiazka O zyciu ksiedza wereszczynskiego Pozdrawiam zatem Irek Wereszczynski irekrek@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wereszczynski Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.08, 19:32 ja ruwniesz sie nazywam wereszczynski mieszkam w kanadzie ale moj tato urodzil sie w lwowie moze ktos tam z jego rodziny jeszcze zostal dodam ze jestem cyganem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irekrek Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 10:23 czesc- to jest bardzo prawdopodobne co piszesz poniewaz poczatki rodziny wereszczynskich pochodzilo z wegier z kad przybyli do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
arturwysocki Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny 25.01.08, 14:09 Moje pradziadki tez byli herbu Koraczka. ale nic wiecej niewiem poza tym ze gdzies tam mieszkali na kresach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof wereszcz Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: 46.114.46.* 11.10.14, 12:51 moi dziadkowie też kresów z wolynia Dziadek piotr wereszczynski Babcia joanna z domu też wereszczynska. Dziś sam jestem dziadkiem .w dzieciństwie mowiono mi że dziadek był z dużych wereszczynskich a babcia z małych .co kolwiek to oznacza . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lobo Re: Wereszczynski, poszukuje rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.16, 14:54 Cześć, moj dziadek Szczepan Wereszczyński pochodzi z miejscowości Łosice koło Siedlec w mazowieckim. Ja urodziłem się w Giżycku i mieszkam w Malborku. Mam dwóch braci, również Wereszczynskich, bardzo ciekawi mnie pochodzenie mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś