Dodaj do ulubionych

Libia->Derna

16.07.06, 16:39
Poszukuje osob ktore w latach 1984-1988 mialy po nascie lat i przebywaly z
rodzicami na kontrakcie w Libii, w Dernie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Libia->Derna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:03
      znam kilka osób, choć sama nie byłam w Libii, m.in. Tomek i Piotr Stamm, Ada i
      Agnieszka Maciejewskie
    • Gość: majka Re: Libia->Derna IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.06, 11:50
      w latach 1981-87-bylam na kontrakcie medycznym w libii-dernieBARDZO CIEPLO
      WSPOMINAM TEN OKRES SPEDZONY W DERNIE.poszukuje jakiego kolwiek kontaktu z
      pracownikami szpitala Al.Wahda.chodzi mi o nr.telefou domowego lub komorki,lub
      adresu e-mail.szczegolnie chodzi mi o te dane kucharza -W SZPITALU.
      Palestynczyka Azisa.LOWIL POLAKOM RYBY NA SWIETA.STRACILAM KONTAKT.POTEM
      PODOBNO JEZDZIL NA TAXI.A TERAZ PRZEBYWA PRAWDOPODOBNIE W BEJDZIE.BARDZO BYLAM
      ZAPRZYJAZNIONA Z JEGO RODZINA .NAZYWA SIE ABDEL AZIS HASAN JASIN.moze inni
      palestynczycy w DERNIE ZNAJA JEGO DANE ADRESOWE.
    • Gość: majka Re: Libia->Derna IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.06, 11:53
      w latach 1981-87-bylam na kontrakcie medycznym w libii-dernieBARDZO CIEPLO
      WSPOMINAM TEN OKRES SPEDZONY W DERNIE.poszukuje jakiego kolwiek kontaktu z
      pracownikami szpitala Al.Wahda.chodzi mi o nr.telefou domowego lub komorki,lub
      adresu e-mail.szczegolnie chodzi mi o te dane kucharza -W SZPITALU.
      Palestynczyka Azisa.LOWIL POLAKOM RYBY NA SWIETA.STRACILAM KONTAKT.POTEM
      PODOBNO JEZDZIL NA TAXI.A TERAZ PRZEBYWA PRAWDOPODOBNIE W BEJDZIE.BARDZO BYLAM
      ZAPRZYJAZNIONA Z JEGO RODZINA .NAZYWA SIE ABDEL AZIS HASAN JASIN.moze inni
      palestynczycy w DERNIE ZNAJA JEGO DANE ADRESOWE.MOJ E-MAIL-marlas@poczta.tp.pl
      • Gość: dada Re: Libia->Derna IP: *.pools.arcor-ip.net 20.08.06, 18:06
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10280
        Znacie to forum? Pozdrawiam
      • Gość: agnieszka Re: Libia->Derna IP: *.play-internet.pl 22.06.15, 00:05
        Witam. Byłam mała jak byliśmy w Libii Ale pamiętam jego. Muszę się popytać taty. Może ma jakieś kontakty. Paprzyckie małe takie Ania i Agnieszka z mamą Ulka i Stasiem. Kiedyś mieli do niego kontakt.
    • Gość: Lidia Re: Libia->Derna IP: 91.200.78.* 13.04.14, 16:13
      ja bylam w dernie w roku 1984 w miesiacach lipiec,sierpien,wrzesien, moj tata byl na kontrakcie.mialam wtedy 10 lat.mieszkalam na kampie w domku numer zdaje sie 31
    • Gość: Agnieszka Libia, Dernah, 1982-3 rok IP: *.hsd1.nj.comcast.net 18.10.14, 04:58
      Dzien dobry, mieszkalam w Dernie przy szpitalu Wahda w 1982-3 roku. Rodzice byli na kontrakcie. Mialam 14 lat. Chodzilam do polskiej szkoly przy szpitalu.
      • dzieckoafryki Re: Libia, Dernah, 1982-3 rok 22.09.16, 20:58
        Ja mieszkałam w Dernie od Grudnia 1983 do sierpnia 1985 z przerwą. Chodziłam też do szkoły na kampie, do klasy z Chabiorową i Strzałkowską m.in.
    • dzieckoafryki Re: Libia->Derna 22.09.16, 21:00
      Ja przebywałam tam w latach 83-85, tata pracował na kontrakcie w cementowni, chodziłam do szkoły na campie. Pozdrawiam. Piękne lata.
      • zenii Re: Libia->Derna 13.08.18, 18:20
        Tez bylem/pracowałem na Cement Plant w latach 81-82 średnio wspominam... Chętnie nawiąże kontakt z innymi pracownikami z tego okresu...e mail; zbigniew.gdynia@gmail.com. Pozdrawiam prawdziwych Budowlańców i nie tylko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka