Gość: M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:13 Co oznacza pojedyńcza cyfra z drugiej strony nowego dowodu? Czy to prawda że jest to ilośc osób które noszą takie same imie i nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olindaa Re: cyfra na dowodzie 28.07.06, 16:53 no wlasnie napisalam w poscie o urodzonych 08.08,ze wydaje mnie sie,ze to jest liczba podobnych osob do fotografii dowodowej,ale nie jestem pewna. dla przykladu mam kolege michala pawlaka,mysle,ze michalow pawlakow jest conajmniej kilkudziesieciu,albo i wiecej..a na dowodzie ma 5. wiec...moze to prawda z ta podobizna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:15 Tak teraz własnie zajrzałam i widze że mi odpisałaś :) Ciekawe czy to prawda z tą podobizna? Bo np. moj brat ma wpisaną cyfrę 0. A czy to możliwe żeby nie byl o zadnej do niego podobnej osby ? To może to oznacza jdnak cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olindaa Re: cyfra na dowodzie IP: *.cable.ubr03.enfi.blueyonder.co.uk 29.07.06, 18:44 nie wiem,ja tez mam zero:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olindaa Re: cyfra na dowodzie IP: *.cable.ubr03.enfi.blueyonder.co.uk 29.07.06, 18:48 forumprawne.org/o,32707.html znalazlam taki watek tylko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: cyfra na dowodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 14:56 Dzięki za link. O Peslu jest dokładnie wytłumaczone ale nic o tej cyfrze nie ma. Chyba że coś przeoczyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś