Gość: lelewelka IP: *.acn.pl 03.04.03, 07:57 Kto z Was kończył tę zacną szkołę ??? Ja kończyłam w 1992r. Ciekawa jestem, jak wspominacie lata tam spędzone. Napiszcie !!!! Lelewelka :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szachrajek Re: XLI L.O. Lelewel - W-wa IP: *.pool.mediaWays.net 06.04.03, 13:31 skocz moja droga na warszawa-bielany.Tam sa pogaduchy bylych z Lelewela.Pozdrawiam-matura-90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelewelka Re: XLI L.O. Lelewel - W-wa IP: *.acn.pl 07.04.03, 18:23 A może podasz mi adresik stronki , to chętnie tam wpadnę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: XLI L.O. Lelewel - W-wa IP: *.acn.pl 01.07.03, 19:50 • Re: Lelewel adres: *.acn.pl / 10.67.0.* Gość: gaga 02-03-2003 17:05 odpowiedz na list odpowiedz cytując P.Wierzchowska dzieli się także swoimi wspomnieniami, np. "raz ktoś mi narysował na ławce taaaaaaaaaaakiego(pokazuje rękami) penisa! ze wszystkimi szczegółami! ja po 20 latach małżeństwa takich rzeczy nie wiedziałam!" :D Kto to uczynił, niech przyzna się tu i teraz!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: XLI L.O. Lelewel - W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 15:59 Gość portalu: lelewelka napisał(a): > Kto z Was kończył tę zacną szkołę ??? > Ja kończyłam w 1992r. > Ciekawa jestem, jak wspominacie lata tam spędzone. > Napiszcie !!!! > > Lelewelka :-))))))))))))) hej matura 1992 klasa A Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś