Gość: gamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 17:10 Poszukuję już od dawna Leona Śliwy z dawnego zachodniopomorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: !!!!! Szukam LEONA ŚLIWY !!!!! IP: *.devs.futuro.pl 23.03.08, 23:01 Proszę podac cos blizej bo akurat moj tesc tak sie nazywa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gamp69 Do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 11:33 Witam i dzięki za zainteresowanie. Leon Śliwa lat ok. 60. W latach siedemdziesiątych przebywał w okolicach Brzeźna, Gawrońca, Świdwina, Połczyna Zdroju. Niestety tyle wiem. Myślę jednak, że jeśli to będzia ta właśnie osoba to wymienione przeze mnie miejscowości skojarzy bez problemu. Szukam pana Leona zupełnie nie zobowiązująco. Niczego nie chcę udowadniać ani zarzucać - mam swoje życie i własne problemy. Chcę poznać. Może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Do Gamp69 IP: *.devs.futuro.pl 25.03.08, 12:54 Witam serdecznie!! Rozmawiałam z teściem i chyba jest to ta osoba której Pan poszukuje. Leon prosi o podanie Pana nazwiska i nr telefonu a On się z Panem skontaktuje.Cieszę się, że mogłam pomóc. Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamp69 Do asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 13:31 Aż mnie zatkało. To prawie niemożliwe, że tak szybko się to wszystko zakręciło. Więcej danych na forum nie odważę się podać. Oto mój e- mail. Proszę o kontakt - z przyjemnością odpowiem. gamp69@wp.pl. Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wloshka Re: !!!!! Szukam LEONA ŚLIWY !!!!! IP: *.cable.ubr13.croy.blueyonder.co.uk 10.10.08, 17:57 Gratuluje :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga A'propos gratulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 17:13 Nie ma czego gratulować. Już chyba nie będę szukał. Niby po co? Jest jak jest i może lepiej niech tak zostanie. Choć z drugiej strony nie mogę sobie wyobrazić sytuacji, w której nie chciałbym poznać swoich dzieci (wiem co piszę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: A'propos gratulacji IP: *.uznam.net.pl 20.12.08, 21:34 Nic nie rozumiem.Gamp chce sie spotkać z L.Śliwą czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: A'propos gratulacji 21.12.08, 20:55 Leon nie chce sie spotkac bo Gamp jest Leona lewym synem , wiadomo dlaczego , majatek no i zona sie moze dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamp Do Mariana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 10:40 Gratuluję umiejętności dedukcji, choć detektywem na Twoim miejscu bym nie zostawał. To nie jest tak proste tłumaczenie jak w Twojej sentencji. Problem jest bardziej złożony, więcej psychologiczny jak pragmatyczny. Chodzi o to czy warto dla zaspokojenia własnej ciekawości (bo przecież nic już i tak nie da się zmienić wstecz) burzyć coś komuś, kto może nawet nie podejrzewa co mogło kiedyś zajść (mam na myśli dzieci i być może żonę żyjących wiele lat w nieświadomości). Niby okoliczności się w miarę pokrywają a Leon nie twierdzi, że nie chce się spotkać, ale ta nasza rozmowa tel. była jakaś taka dziwna, nijaka... Chyba nie warto. Szkoda człowieka po tylu latach narażać na dodatkowy stres, który i tak niczego kreatywnego nie wytworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: Do Mariana 01.01.09, 02:00 zawsze masz szanse na polowe jego majatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamp Re: Do Mariana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 09:14 To kwestia charakteru poszukiwacza. Twój priorytet - majątek, mój - ciekawość, chęć zrozumienia dlaczego. Idąc Twoim tokiem myślenia powinienem cały wysiłek skierować na poszukiwania bo w efekcie mam szansę wzbogacenia się. A jeśli mi na bogactwie nie zależy to powinienem przestać??? Priorytet majątkowy jest prymitywny i dla zaradnego człowieka wręcz wstydliwy. Nigdy nie był to element popychający mnie do poszukiwań. A co będzie jak po odnalezieniu okaże się, że poszukiwany jest wyjątkowo ubogim człowiekiem. Powinienem przeznaczyć część swojego "majątku" na poprawę jego sytuacji? Osobiście uważam, że i tak mogłoby się zadrzyć ale przyczyny wyparcia się mnie musiałyby być powalające i absolutnie wytłumaczalne (obawiam się, że są jednak prozaiczne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie znam śliwy Re: !!!!! Szukam LEONA ŚLIWY !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 17:20 ale sporbuj na serwisie do szukania zagionionych ludzi dac ogloszenie - gomze.pl znajomy probowal i mu sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś