Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tour de Pologne: Bennati wygrał 4. etap

IP: *.globalconnect.pl 07.09.06, 17:33
    najlepsze drog imaja w Poznaniu t owidać w toruniu kiepsko! fe
    Obserwuj wątek
      • Gość: jaczelek Tour de Pologne: Bennati wygrał 4. etap IP: *.saint-gobain.com 07.09.06, 17:49
        Ale nuda ten TdP. Czwarty etap i nic się nie dzieje. Chłopaki gonią po płaskim
        i przed metą paru sprinterów rzuca się do walki. Wolę oglądać Vueltę w
        Eurosporcie.
        • Gość: joannaz37 Re: Tour de Pologne: Bennati wygrał 4. etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:43
          to sobie ogladaj...ale i tak w tv nie ma takich emocji jak na zywo.tutaj (w TdP) to chociaz wiecej Polakow jedzie i jest komu kibicowac;)

jak tak gadasz, ze "Chłopaki gonią po płaskim i przed metą paru sprinterów rzuca się do walki", to po co w ogole ogladasz kolarstwo?? Chyba nie rozumiesz idei i ducha tej dyscypliny sportowej!!!
          • Gość: jaczelek Re: Tour de Pologne: Bennati wygrał 4. etap IP: *.aster.pl 07.09.06, 22:32
            Nawet byłem ciekaw czy ktos oprotestuje moją wypowiedź, no i proszę -
            białogłowa dała mi odpór...
            No faktycznie nie wiem jak jest na żywo w TdP, nigdy nie startowałem, ale ty
            chyba też nie jedziesz w peletonie, bo nie słyszałem o startujących w TdP
            babkach. Ja generalnie wolę sam jeździć niz kibicować, ale czasem się pogapię
            a to na TdF, a to na Giro czy Vueltę. No i przede wszystkim Paris-Roubaix.
            Chciałbym na żywo, ale to jest daleko, a w tv dość atrakcyjnie pokazują. Nie
            wiem czy właściwie odbieram ideeę i ducha kolarstwa, ale to chyba pojęcia
            trudne do obiektywnego zdefiniowania i różnie to mozna sobie wyobrażać.
            Pragnę tylko wyrazić pogląd, że górskie etapy Vuelty, które miałem okazję
            obejrzeć, były bardziej emocjonujące i widowiskowe niż te fragmenty TdP, które
            widziałem w TVP. No i we Vuelcie z Polaków jedzie (chyba) tylko Sylwester
            Szmyd, ale jest komu kibicować, bo jedzie bardzo dobrze i jest wyżej w
            klasyfikacji niż najwyżej sklasyfikowany Polak w TdP. Tym niemniej życzę
            wszystkim cyklomaniakom wielu emocji także w naszym narodowym tourze, a
            chłopakom z Intel Action zajęcia całego pudła!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka