barona 12.09.09, 08:57 Chce dokupic miske dodatkowa o 1 litr mniejsza od tej oryginalnej. Kosztuje kolo 160zl (przeliczylam z waluty ktora uzywam obecnie poza Polska). CZemu tak drogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhr-cs Re: Kitchenaid dodatki strasznie drogie 12.09.09, 10:57 barona napisała: > Chce dokupic miske dodatkowa o 1 litr mniejsza od tej oryginalnej. > Kosztuje kolo 160zl (przeliczylam z waluty ktora uzywam obecnie poza > Polska). CZemu tak drogo? jak ktos cos takiego kupuje to nie mam odpowiedzi, mnie nie namowili nawet w ciagu prawie 40lat, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościa Re: Kitchenaid dodatki strasznie drogie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 12:51 mam podobny robot i podobne problemy.Najpierw myslałam,że powoli i systematycznie będę zbierać forsę i kupować. Ale dałam sobie na wstrzymanie.Robot mam potężny(mocny),na wyposażeniu ma blender,miskę 6 l i po jakimś czasie doszłam do wniosku,że to mi w zupełności wystarcza.W tej misce mieszam na raz 2 kg maki z dodatkami ale i ubijam pianę z jednego białka. Blender używałam kilka razy.Przystawki były potrzebne,ale nie wszystkie i niekoniecznie do tego robota. Maszynke do mięsa kupiłam ze swoim napędem.Kosztowała niewiele więcej niz przystawka,ale za to jest o wiele bardziej mobilna od przystawki.Dokupiłam blender ręczny (żyrafę) i mikser ręczny i skończyły sie potrzeby. Gotowe sprzęty są zawsze od razu gotowe do użytku,nie kosztowały więcej niż przystawki(a nawet były od nich tańsze) i nie zajmują więcej miejsca niż dodatki do robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuta Re: Kitchenaid dodatki strasznie drogie IP: *.aster.pl 14.09.09, 15:42 bez przesady 160 zl to nie jakis majatek a pytanie zadaj producentowi skad my mamy wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś