Gość: mysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:13 gdzie kupić tanio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielony burak Re: obieraczki do warzyw IP: *.toya.net.pl 27.11.09, 21:27 W moim mieście na ryneczku są obieraczki po 2zł50gr. Nie wiem czy to dla Ciebie drogo ale taniej nie spotkałam nigdzie.U zywam ponad 3 lata i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: obieraczki do warzyw 27.11.09, 22:15 cena zależy od producenta: Fiscars kosztuje 26 zł, Solingen 13.- Boerner 23.- a krajowe ok. 3 zet... Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: obieraczki do warzyw 28.11.09, 12:59 na dowolnym placu/bazarze powinnaś znaleźć obieraczki. ewentualnie w hipermarkecie albo sklepikach pod tytułem "wszystko za 2 złote". to koszt rzędu 2-3 złotych, nie wykosztujesz się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek Re: obieraczki do warzyw 30.11.09, 09:55 Tanio - na bazarze, porządne dostaniesz w sklepach, chociażby typu Megapunkt - mam stamtąd obieraczkę do ziemniaków Victorinoxa za 15 złotych (taką) i nie zamienię jej na żadną inną. Ostrość, ergonomia, jakość materiałów - nie do podrobienia. Kupiłam teściowej, która od zawsze kupowała takie rzeczy na bazarze ("po co przepłacać") - tak jej się spodobała, że kupiła drugi egzemplarz na zapas, a wszystkie inne wynalazki wyrzuciła. Te 15 złotych to nie jest taki znowu duży pieniądz, a naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś