lunatica 06.03.04, 18:17 Pascal właśnie zaczął gotować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 18:22 całkiem całkiem... jak to się mówi "pozytywnie się rozczarowałam" szybkie proste przepisy, choć czuć oddech jamiego olivera na karku pascala :-) "ja mam dzisiaj same małe jajko, to dodam 4 małe jajko" Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:25 dobrze, że przepisy będą w poniedziałkowej gw. a, co do jo to nie ma siły, żeby nie porównywać obu programów... na ten moment mogę powiedzieć, że wolę pascala od okrasy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:31 No fajnie,założyłyśmy takie same wątki o tej samej godzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
xmagda Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:32 PASCAL jest niesamowity, a ten pies w szafce ?? Program jest Ok. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:33 poza gazetą wyborczą przepisy znajdziemy na www.knorr.pl wreszcie ją uruchomili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 18:39 tylko pobierznie przeleciałam przez stronę pascala/knorra i... podoba mi się, wygląda całkiem profesjonalnie. mam nadzieję, że bedzie sukcesywnie uzupełniana nowymi przepisami... a poza tym fajne są triki pascala... to tyle na ten moment, muszę pogrzebać na tej stronce :-) koza. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:44 Stronka całkim przyjemna.Przepisy są więc Pascal może mówić niewyraźnie;)No i różne pożyteczne sztuczki też fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
solley Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:39 ja również z dużym zaciekawieniem czekałam na ten program i muszę powiedzieć,że będę jego wierną fanką.Ciekawy i dobrze "podany".Pozdrawiam! P.S.To jedno z moich ulubionych forum. Odpowiedz Link Zgłoś