wielebnna 12.06.10, 22:23 ser owczo - kozi, genialny w kazdej postaci ostatnio smażony w głebokiej oliwie ekstaza:) niesmazony dobry inaczej nawet wersja 'low fat' przepyszna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia Re: haloumi - kocham 12.06.10, 23:15 Cfaniara, możesz se kochać, bo możesz se kupić;) Ja nie spotksłam, a chęć mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielebnna Re: haloumi - kocham 12.06.10, 23:27 jak bedziesz grzeczna to ci mała paczke poczta wysle Odpowiedz Link Zgłoś
agugu-only Re: haloumi - kocham 09.01.11, 18:36 bez najmniejszego problemu haloumi kupicie na Allegro. Od Cypryjczyka :) mieszka w Polsce. Ma tez ser Lor, polecam. Ekstaza. Odpowiedz Link Zgłoś
wielebnna Re: haloumi - kocham 09.01.11, 23:43 robi krowi - to nie ta liga smaku, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
fizia-kulawa Re: haloumi - kocham 10.01.11, 10:11 w wakacje byłam w pewnym gospodarstwie agroturystycznym, gdzie serwowali nam sery kozie w każdej postaci: topione, pleśniowe, twarde, miękkie + mleko i.... i nie dla mnie te smaki. No nic nie podeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.lekko.gazowana Re: haloumi - kocham 09.06.11, 14:47 w haloumi nie ma koziego posmaku - jest delikatny, jak trzeba i smakowity, jak trzeba. znaczy: trzeba spróbować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: haloumi - kocham 06.03.12, 23:26 uwielbiam jak piszczy pod zębami Najczęściej pożeramy na surowo ;) z zielskiem wszelakim Odpowiedz Link Zgłoś